Langganan Apple Podcast, bakal diwiwiti tanggal 15 Juni

Mung liwat patang dina, layanan langganan podcast anyar Apple bakal aktif. Ing tanggal 15 Juni, perusahaan Cupertino bakal ngaktifake layanan iki kanthi pasti pembayaran sing dikenal minangka Langganan Apple Podcast.

Sampeyan kudu jelas yen cara pembayaran iki ora mengaruhi kabeh Podcast manawa kita bisa langganan adoh saka iku, mung podcast sing pengin bisa nggunakake layanan iki lan nggawe langganan kanggo konten kasebut.

Apple resmi ngumumake tekane layanan kanggo dina Selasa ngarep tanggal 15 Juni yen ora ana masalah pungkasan lan kanthi cara iki bakal ngaktifake layanan sing diumumake kanthi resmi tanggal 20 April. Kita kudu negesake maneh manawa platform pembayaran iki bakal mengaruhi kabeh pangguna sing pengin ngrungokake podcast sing nggawe konten nambah cara langganan. Contone, ing Actualidad iPhone, saiki, podcast iki bakal gratis.

Temenan, ngisi daya kanggo ngrungokake podcast bisa dadi pedhang bermata kaping pindho, amarga akeh pangguna sing ndeleng cara langganan iki lan akeh liyane sing ora seneng. Kita bisa ujar manawa minangka cara kanggo profesionalisasi podcast, nanging uga kudu dicathet yen nambah biaya saben wulan utawa langganan ora ateges podcast tartamtu bakal nambah kanthi nyata. Ngomong-ngomong, kanggo sing kepengin weruh, Apple mung nawakake layanan kasebut ora bakal njupuk komisi saka podcast kasebut sing nambah cara langganan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.