Dheweke nemokake cara kanggo mbusak akun iCloud tanpa sandhi

icloud-1

Kaping pisanan krungu babagan iCloud ing taun 2011. Wiwit iku saben taun Apple wis nambah fungsi anyar supaya bisa dadi pilihan sing meh penting kanggo kabeh pangguna produk Apple, piranti seluler utawa komputer. Steve Jobs sing, sawetara wulan sadurunge seda, ngirim iCloud sing bakal bareng karo iOS 5 lan ngidini kita duwe informasi sing padha ing kabeh piranti Apple, kayata kontak, tanggalan, dokumen ing méga, lan Mail.

Ing tembung Steve Jobs nalika ngenalake iCloud ing Konferensi Pengembang 2011:

Dina iki dadi masalah nyata lan mumetake supaya kabeh informasi lan konten sampeyan dianyari ing kabeh piranti. iCloud nggawe informasi lan konten penting sampeyan kudu dianyari ing kabeh piranti. Kabeh iki kedadeyan kanthi otomatis lan tanpa kabel, lan amarga wis ana ing aplikasi, sampeyan ora prelu mikir, mula bisa digunakake.

Apa Kunci Aktivasi?

kunci aktifitas

Kanthi tekane iOS 7, Apple ngembangake fungsi iCloud kanthi nambahake pilihan sing ngidini kita ngunci iPhone yen kelangan utawa nyolong. Apple dipeksa ngleksanakake fungsi iki kanggo nambah keamanan pangguna, nanging uga kanggo nyoba nyuda nyolong piranti iki, sing mundhak ing taun-taun pungkasan amarga rega sing saya larang lan dadi salah sawijining piranti sing paling dikarepake ing pasar gelap.

Thanks kanggo kunci aktivasi sing kalebu ing iOS 7, yen piranti dicolong utawa ilang, kita bisa mblokir akses menyang terminal saliyane nggoleki kapan wae, cocog banget nalika kita kelangan utawa lali. Saka situs web iCloud, kita bisa kanthi cepet nemokake piranti kasebut, nampilake pesen ing layar supaya yen wong Samaria Apik wis nemokake, bali menyang kita, blokir, nggawe swara utawa busak kabeh isine kanthi adoh. Sawise piranti dikunci, ora bisa digunakake yen ora duwe sandhi saka akun iCloud sing gegandhengan karo terminal, kanthi cara iki nyolong iPhone, iPad utawa iPod iku tugas sing ora ana gunane amarga terminal dadi kelas kertas sing larang regane.

Dadi iOS 7 versi pisanan sing kasedhiya fungsi iki, kunci aktivasi duwe bug sing ngidini mateni fungsi iPhone sing ditemokake, supaya pangguna sing nemokake utawa entuk iPhone nganggo iOS 7.1 bisa mbukak kunci terminal tanpa kudu ngetik sandhi akun iCloud sing ana gandhengane. Wong-wong saka Cupertino butuh wektu sethithik banget kanggo ngrampungake cacat keamanan sing penting iki lan saiki mung cara kanggo mbukak kunci iPhone sing dikunci dening iCloud ora ana, paling ora miturut teori, amarga yen nggoleki kanthi online, kita bisa nemokake cara sing bisa ngakoni nglakoni, cara sing dak jelasake ing ngisor iki.

Aku wis lali sandhi iCloud, apa sing kudu aku lakoni?

pulih-sandhi-icloud

Lali sandhi saka akun iCloud sing wis ana terminal kabeh, dudu perkara paling ala sing ora bisa kedadeyan, mula Apple nawakake alternatif sing bener kanggo bisa pulih maneh. Yen ora ngelingi sandhi akun, ana sing bisa umum amarga nggunakake Touch ID sing ngalangi supaya ora bisa ngetik tembung sandhi ing biasane, mula kudu mlaku-mlaku menyang situs web https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid, kaca sing disedhiyakake Apple kanggo kabeh pangguna kanggo ngganti tembung sandhi akun iCloud.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe sandhi khusus kanggo iCloud

Masalah kasebut kedadeyan nalika ora ngelingi jawaban kanggo pitakon utama sing takon nalika mlebu karo Apple. Elinga yen Apple kudu njamin 100% manawa kita pangguna sing sah saka akun kasebut, mula luwih becik nambahake pitakon sing bisa kita elingi lan ora bisa ditepungi karo para kenalan.

Ing kasus kasebut, kita kepeksa nggunakake salah sawijining cara alternatif sing bisa ditemokake kanthi online yen ora pengin iPhone, iPad utawa iPod dadi kertas sing apik, amarga Apple ora menehi solusi babagan iki, amarga dudu masalah kita yen ora bisa ngelingi wangsulan kunci pitakon sing ditemtokake nalika ngeculake.

Kepiye supaya ora tuku piranti sing dikunci dening iCloud?

kunci aktifitas

Nalika tuku piranti bekas, kita kudu nggatekake macem-macem faktor sing bisa mbantu ngerti manawa piranti kasebut dicolong utawa ora. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerteni Yen adol piranti kalebu kothak lan pangisi daya, amarga headphone amarga kebersihan ora biasane digandhengake karo transaksi kasebut. Terminal apa wae sing didol yen kothak lan pangisi daya (akeh pariwara kaya ngono) mesthi ora percoyo.

Kapindho, yen terminal didol bareng karo kothak asli lan pangisi daya (penting) kita kudu temokake nomer IMEI utawa nomer serial piranti lan ngenalake ing Kaca Apple sing ngidini kita mriksa status kunci aktivasi. Kaca iki bakal ngandhani yen terminal kasebut ana gandhengane karo akun utawa, kanthi nalisir, wis dirilis saka blok iki lan bisa digunakake dening wong liya nganggo ID Apple sampeyan.

Artikel sing gegandhengan:
Supaya sampeyan bisa ngonfirmasi manawa iPhone dikunci dening iCloud

Cara mateni kunci iCloud ing iPhone, iPad, lan iPod touch

mateni-kunci-icloud

Wiwit tekane iOS 7 saben mlebu ID Apple ing terminal fungsi Find My iPhone diaktifake kanthi otomatis, fungsi sing ngidini kita mblokir piranti saka mbatalake. Kajaba iku, terminal tetep ana gandhengane karo ID kita, saengga yen ilang utawa dicolong, mung kita sing bakal bisa mbukak kunci lan terus nggunakake. Mula, ora dianjurake kanggo mateni fungsi iki. Kanggo mbukak kunci Golek iPhone, kita kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • We Kepala munggah Setelan.
  • Ing Setelan, kita menyang iCloud.
  • Ing iCloud, kita nemokake opsi kasebut Temokake iPhone / iPad / iPod tutul gumantung saka terminal sing digunakake.
  • Ing jendhela sabanjure kita geser saklar kanggo mateni. Ing wektu kasebut, kita kudu ngetik sandhi kanggo verifikasi manawa kita pangguna ing terminal sing sah.

Cara mbukak kunci iPhone dikunci dening iCloud nganggo iOS 7

ios-7

iOS 7 yaiku tekan fungsi Find My iPhone lan kunci aktivasi, kunci sing ngidini sampeyan mbukak kunci fungsi iki tanpa kudu ngetik sandhi. Mung bug iki kasedhiya ing iOS 7.1 lan versi sadurunge sing dipikirake ing iOS 7, amarga Apple kanthi cepet nutup kesalahan iki, dadi ora kompatibel karo versi iOS 7.1.x liyane. Ing video ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng cara kerja bug cilik iki.

Kaya sing sampeyan deleng ing video kasebut, tindakake sawetara langkah Sampeyan bisa mbusak akun iCloud lan mateni fungsi 'Golek iPhone', lan kabeh iki tanpa prelu ngetik sandhi.

Mesthi wae supaya sampeyan ora gupuh sampeyan kudu ngerti yen sampeyan sijine kode kunci ing terminal sampeyan ora bakal bisa mateni fungsi iki.

Cara kerja bug iki:

  • Kita pindhah menyang konfigurasi iCloud, sing bakal ditemokake ing aplikasi Setelan.
  • Kita nyoba mbusak akun iCloud lan nalika njaluk sandhi, kita bakal mateni iDevice.
  • Kita urip maneh.
  • Kita mbukak kunci terminal (penting ora ana sandhi).
  • Kita pindhah menyang menu Setelan, banjur kita bakal ngetik setelan iCloud.
  • Kita bakal klik ing mbusak akun iCloud.
  • Kita bakal ngonfirmasi ngilangi setelan iCloud.

Sawise langkah-langkah kasebut wis rampung, sampeyan bakal bisa mulihake piranti tanpa watesan. Ana sing mbebayani nanging sing kita eling mung bisa digunakake nalika piranti sampeyan ora duwe sandhi kunci.

Cara mbukak kunci iPhone dikunci dening iCloud nganggo iOS 8

ios-8

Bali ing iOS 8, ahli keamanan nemokake bug keamanan sing serius ing aplikasi Email asli, sing ngidini sampeyan mbusak sandhi iCloud. Bug iki kasedhiya ing iOS 8.3 lan kompatibel karo kabeh piranti sing nggunakake versi iOS. Miturut ahli iki, aplikasi Mail duwe bug sing ngidini kita masang kode HTML sing didownload saka email kanthi adoh, nambah kode ing bentuk tag sing persis klone iCloud login window, padha sing katon nalika Apple mbutuhake supaya kita ngidentifikasi diri minangka pangguna piranti sing sah.

Kode iki bisa diprogram supaya mbukak nalika mbukak email langsung supaya ora curiga. Bug iki ora nyebabake kecurigaan amarga iOS duwe pakulinan lan kadhang ora ana alesan sing jelas kanggo njaluk tembung sandhi iCloud, mula pangguna ora kudu mikir manawa ora cocog karo panjaluk nyata saka sistem kasebut. Siji-sijine cara kanggo mriksa manawa ana panjaluk sing nyoba nyolong tembung sandhi kita utawa bener, yaiku pencet tombol Ngarep. Yen panjaluk kasebut nyata, iOS ora bakal ngidini kita ninggalake layar sing njaluk sandhi.

Ing video iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye bug iki ngidini sampeyan nyolong sandhi piranti sing digunakake iOS 8.3.

Cara mbukak kunci iPhone dikunci dening iCloud nganggo iOS 9 / iOS 10 / iOS 11

ios-10-ios-9-downgrade

Siji-sijine cara kanggo mbukak kunci piranti yaiku ngerti sandhi saka akun sing gegandhengan karo terminal. Ana cara alternatif sing ngidini kita mbukak kunci terminal nggunakake aplikasi. Khusus, kita ngomong babagan aplikasi DoulCi, aplikasi gratis sing kasedhiya kanggo Mac lan Windows. Ing Piranti lunak iki bisa digunakake kanthi nggawe server dummy sing padha karo Apple Piranti kasebut apus-apus ngapusi piranti lan bakal menehi sandhi sing kudu dilebokake ing login iCloud, sing bakal nyebabake kabeh konten dirusak lan kita kudu nambah ID anyar.

Artikel sing gegandhengan:
Sampeyan kudu ngerti babagan kunci iCloud kanggo iPhone

Apa kunci iCloud bisa dicopot nganggo jailbreak?

Jailbreak iOS 8.4.1

Sanajan akeh pangguna sing nggunakake jailbreak kanggo nginstal aplikasi bajakan ing terminal, amarga saka iPhone Aktualidad sing ora didhukung, jailbreak ora mung digunakake, nanging keperluan utama akeh pangguna yaiku ngatur piranti kanthi nambah fungsi sing ora kalebu Apple. Liwat jailbreak ora ana alat sing ngidini kita mbusak kunci iCloud utawa mbukak blokir terminal yen ana gandhengane karo operator tartamtu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

95 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   mandek ngandika

    Iku mung kanggo iphone 4 nganggo iOS 7.1

    1.    maksim ngandika

      berdad mio mung bisa digunakake karo iphone ios 7.1.2

      1.    Perez junior ngandika

        Apa ana pitulung kanggo mbukak blokir akun cloud?

    2.    oscar ngandika

      apa sampeyan nindakake miturut video?

    3.    Perez junior ngandika

      Mungkasi, kepiye minat sampeyan?

  2.   Rosalio ngandika

    Aku wis ngalangi iCloud

  3.   nindakake ngandika

    iku ora bisa kanggo kula

  4.   margaret ngandika

    Halo, ing kene aku menehi sampeyan program yen pancen wis dites nganggo iphone 5 16gb, aku bakal menehi tautan mega supaya bisa didownload, unzip lan wis ana banjur bakal katon kabeh model
    https://mega.co.nz/#!Ig40ECpS!DxyS0mR-aXGNaN1YCp4tgs_SOW1oZOCLSNv8ExZ9MX4
    Yen sampeyan duwe kesalahan, coba mateni antivirus, iki bisa digunakake kanggo kula dhisik, matur nuwun

    1.    jesus1207 ngandika

      Mateni antivirus ?? sing dakdeleng kaya iki minangka virus xD

    2.    Hector ngandika

      Halo, apa sampeyan nganggep link wis ora kasedhiya maneh, apa sampeyan bisa ngirim dikompres menyang email?

  5.   Jose "Azabel the Ripper" Silver ngandika

    ora bakal mateni antivirus utawa malah mbukak utawa ora menehi idin administrator

    1.    Juan Colilla ngandika

      Apa sampeyan pancen wis nindakake file kaya ngono lan apa sampeyan mung mateni perlindungan kanggo prekara sing ditawakake wong liya sing ora ngerti babagan nulis kanthi apik? Jagad iki ala, apa sampeyan ora ngerti manawa bisa dadi backside (program kanggo entuk akses total menyang PC tanpa sampeyan prelu) lan bisa uga nyolong kabeh data sensitif lan malah ndeleng kamera web sampeyan? Lan yen sampeyan ujar ing ndhuwur manawa ora ana sing diwiwiti amarga luwih curiga, malware jinis iki mlaku ing mburi kanthi cara "ora katon" kanggo pangguna, sapa wae sing nglakokake, aku nyaranake sampeyan ngresiki PC, nanging saiki, sampeyan bisa gunakake scanner antivirus Comodo, Hitman utawa Dr. Web.

  6.   Azabel the Ripper ngandika

    Sampeyan kudu nuwun sewu karo Margaret kanggo ngunggah utawa menehi tautan menyang file sing ora bisa digunakake, paling ora ana luwih akeh wong sing ora duwe isin sing nempatake file kasebut lan dadi anggota saka sawetara perkara lan entuk bayaran ... x padha njaluk apa-apa, nanging dina sampeyan ilang wektu .. sampeyan sedhih

  7.   Ricardo ngandika

    Nyoba cara sing ditampilake ing youtube kanthi ios 7.1.1 Aku nyoba pirang-pirang dina. Akun kasebut ora bakal dipupus, nanging ing sawijining dina r sim 9 pro menehi kesalahan lan aku miwiti maneh iphone. Nalika nguripake telpon, aku ora duwe akun lawas, mula aku nulis akun icloud lan mlebu. Ya, aku ora duwe akun icloud liyane, mula aku bisa mulihake tanpa gelut 😀 Aku banjur golek icloud lan bisa ndeleng telpon dhewe.

  8.   ivan ngandika

    Browsing, aku nemokake program iki lan bisa digunakake kanggo aku ing iphone 5c ... lan ing kene aku bakal ndeleng manawa bisa uga digunakake kanggo sampeyan

    http // adf.ly / rilrE

  9.   Veronica ngandika

    Aku duwe iPhone 5s saka ponsel sing tak tuku nanging duwe akun icloud Aku ora ngetik sandhi, versi 7.1.2 Aku pengin ngerti apa ana cara kanggo mbusak akun kasebut lan nyoba ngambung aku nonton video sing menehi asil nanging ora sukses mbusak akun saiki, telpon ora bisa nelpon ... ora ana layanan sing ora njupuk SIM mobil, aku ngerti apa sing kudu ditindakake.

    1.    jesus1207 ngandika

      kita padha karo aku karo iphone 4 = (

  10.   udang ngandika

    Aku duwe 5c lan ora bisa nemokake ngendi kanggo mbukak kunci icloud, apa sampeyan ngerti program sing arep didownload?

  11.   Maicol ngandika

    program sing dibutuhake, aku lali email

  12.   israel4078 ngandika

    ora ana cara kanggo wayahe mbukak kunci icloud dadi !! Elingi tembung jejejejjejejej utawa sampeyan bisa nemokake ing appel ngganti sandhi yen ngono !! nanging yen sampeyan nyolong, dheweke bakal mberkahi.

  13.   Angel Joaquin Aranda Terrero ngandika

    Aku duwe Ipad 5 diblokir amarga akun Icloud isine jeneng wong liya, yen ana wong sing bisa nulungi aku ngubungi aku ing alamat emailku angelaranda@correodecuba.cu. loma karo wong sing nulungi aku.

    1.    Cristian ngandika

      Sampeyan kudu mulihake iPhone, konfigurasi, umum lan ngreset. Mbusak setelan lan konten.
      Mengko sampeyan miwiti maneh lan sampeyan bisa ngetik nganggo akun liyane.
      Utawa sampeyan menyang Icloud.com lan njaluk pulih sandhi. Ing kene

      https://appleid.apple.com/#!&page=signin
      Yen ora ana sing bisa digunakake, sampeyan bisa nggawa menyang distributor Ipod ing negara sampeyan, ing endi dheweke entuk akun, kanthi kemungkinan informasi kasebut digawe serep.
      Elinga nggawe cadangan sadurunge mulihake.
      ,

  14.   Machado140795 ngandika

    ing video kasebut, wis dingerteni kanthi cetha kanthi cepet «temokake telpon» lan «mbusak akun» sing langkah-langkah kanggo mbukak kunci iphone salah

  15.   Kelvin Soto ngandika

    Aku duwe cara aman kanggo mbusak icloud saka piranti iPhone ... (saka 4 nganti 6 +)% 100 efektif ... prosese mbutuhake 4 nganti 5 dina kanggo nyopot. Dheweke nindakake liwat Imei piranti sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, kirim email menyang fbwirelesstech2@gmail.com

  16.   Moses Herrera Rodulfo ngandika

    Halo Aku bisa mbantu mbusak icloud sajrone 30 menit. mesthine duwe PROS lan CONS. nulis kanggo kula http://www.facebook.com/thedevilinpersondie

    1.    carlos gomez ngandika

      dianggo ing ios 9.3.4

      1.    YakusaWolf ngandika

        Dina iki mbukak kunci iPhone 6S

        Sapa sing pengin mbukak kunci?

        yakusawolf@gmail.com

    2.    Brenda ngandika

      Halo !! Nulungi Apple Watchku ora ngubungake amarga akun sing daktindakake sadurunge karo iPhone 6 aku lali lan aku adol Cel nanging ing iPhone iki aku ora bisa ngubungake amarga njaluk iCloud sadurunge saka Cel liyaku nanging ora dakelingi , iki Celku anyar lan aku nggawe iCloud anyar, apa sing kudu tak lakoni?

  17.   Alex Alfred ngandika

    iku ora bisa kanggo kula

  18.   Eliseo ngandika

    Halo, aku duwe iPhone 4S nganggo akun icloud sing bisa mbantu mbusak supaya bisa digunakake minangka iPod, matur nuwun, yen ana wong sing bisa nulungi aku, iki imei 013047000926184, matur nuwun kanthi sanget

  19.   Teknologi Merruk ngandika

    Ing kene dheweke dicopot dening imei
    http://www.ihoost.com

  20.   manu ngandika

    teknologi merruk, link sampeyan minangka sampah murni.

  21.   hernandez ngandika

    Sugeng siang, aku wis mblokir icloud saka iPhone 4s, sapa sing ngerti cara nyopot kanggo ngowahi?

  22.   Mario ngandika

    Aku tuku tangan liyane
    iphone 5s nanging takon kula icloud wong kasebut amarga dheweke wis ngaktifake telusuran kanggo iphone, iki duwe solusi

  23.   Javier ngandika

    Halo !!!
    Aku duwe iPhone 6 sing dikunci, apa ana sing ngerti piranti lunak kanggo mbukak kunci ICloud utawa Imei?

  24.   bapak ngandika

    Aku duwe iCloud ngunci iPad 2. Ana sing ngerti cara nyopot.

    1.    louis padilla ngandika

      Sampeyan mbutuhake data iCloud (jeneng pangguna lan sandhi)

      1.    bapak ngandika

        Ya, aku ngerti, masalahe yaiku tangan liyane… lan aku ora duwe data.

        1.    louis padilla ngandika

          Sampeyan banjur kudu ngubungi pemilik, aku ora ngerti pilihan liyane.

  25.   JOHN ngandika

    Aku duwe ¡pad 2 lan aku ora bisa ngelingi sandhi cloud ¡, kepiye cara mbukak kunci plsss. Berkah

  26.   Guillermo ngandika

    Aku duwe ipad 3 lan ora kelingan sandhi, kepiye cara mbukak utawa mbusak?

  27.   Angie ngandika

    Ternyata kita kabeh duwe masalah sing padha karo ICloud, durung ana sing bisa mbusak akun kasebut tanpa tembung sandhi, dadi sapa sing ngerti cara nggawe bareng karo sing dibutuhake. Matur Nuwun!

    1.    Francisco Soliz ngandika

      Catalina aku duwe iPhone 6
      layanan sampeyan kalebu ???

  28.   Jonas ngandika

    Kabeh wong ngerti manawa nganggo iPhone sampeyan ora main lan luwih becik sampeyan ora entuk obyek sing asal mula ragu-ragu hahahahahahahaha

  29.   Francis M. ngandika

    Iki dudu asal usul mangu-mangu, nanging iki blog sing njaluk tulung

  30.   leyani ngandika

    hahaha, isin banget aku mikir yen mung duwe iPhone 5s sing dikunci, nanging aku ora ngerti dhewe, muga-muga ana sing ngerti solusi sing bakal dituduhake.

  31.   graciela ngandika

    Aku duwe iPhone 5s sing didol lan duwe akun icloud, lan aku pengin ngerti kepiye cara nyopot lan wong kasebut sawise ndeleng, nanging kita ora krungu bab dheweke.

  32.   jose ngandika

    Kepiye aku, aku lali sandhi aiclon lan kepiye carane bisa mbusak supaya bisa sijine liyane

  33.   Sonia ngandika

    Aku tuku iphone 5 ios 7.1.1 tangan liya lan duwe akun icloud. Nggoleki ing Youtube aku nemokake video lan aku bisa mbusak akun sadurunge lan nggawe dhewe. Aku isih durung yakin manawa nganyari bakal njaluk akun pemilik sadurunge

    1.    sebastian rodriguez bogota ngandika

      Hei video apa? : c

  34.   Javier mx ngandika

    Halo, aku tuku 3 mini iPad generasi kaping 3 kanthi gaweyan, kenapa aku butuh tampilan, nanging aku mung kari siji ing taun 1500 lan telung x 2500. Dadi luwih becik kanggo ngilangi kabeh lan adol potongan, batere, tutul, tampilan, tombol, sungu, omah, online lan aku malah tuku sing anyar saka telu, menehi potongan, mung nggunakake obeng lan tutorial babagan cara mbongkar lan voila, salam,

  35.   Jorge Reyes ngandika

    hahahahahahahaha, video goblok tenan, deloken video sing saiki sampeyan ninggalake iphone ing keyboard pc, rekaman bakal diganti, mula video kasebut dipotong

  36.   oktaviooo ngandika

    Aku duwe iPhone 5s sing wis dibalekake lan aku kudu mbusak icloud. IPhone didol karo aku lan aku ora bisa komunikasi karo bocah kasebut supaya dheweke bisa menehi id apel kanggo njaluk icloud. Apa ana sing duwe program kanggo mbusak icloud? tulung

    1.    jean pier ngandika

      Sapa wae sing duwe iPhone nganggo akun, hubungi kula kanggo sawetara iPhone, sampeyan bisa entuk kaya wong liya, aku ora kerja ing bio bio lan tuku iPhone lan yen iPhone duwe menu lan surat-surat mbukak, aku bisa njaluk akun, aku bakal menehi nomerku, nelpon aku kabeh 990444745 ing Chili

  37.   heidi ngandika

    pueblo

  38.   pako ngandika

    Kepiye yen aku duwe iPhone 4s, tandha aku ora aktif kabeh nanging aku wis nyambung nanging aku nggawa garis lan kabeh ora duwe laporan utawa apa-apa sing bisa ditindakake… ..

  39.   lucimarcastroparra ngandika

    Sugeng enjing atur iphone 4s kanthi id apple sing wis rampung ing hotmsil.com yaiku tegese aku nggawe kesalahan nalika nulis hotmail.com ganti s. Nalika nganyari piranti lunak, aku njaluk id kanggo mulihake, nanging amarga aku ora kelingan sandhi kanggo id kasebut, kode kasebut diblokir amarga keamanan. Nalika nyoba mbukak kunci ID kasebut, ngirim kode keamanan menyang email sing ora ana lan aku durung bisa mbukak kunci iphone. Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sampeyan.

  40.   Sergio ngandika

    Halo, aku tuku iPhone 5s liyane nanging akun iCloud saka pemilik sadurunge isih ana, ana sing ngerti yen ana solusine, aku butuh pitulung. Apa wae bisa dikontak karo emailku s.jmg@hotmail.com utawa tulis aku ing whatsapp +573195107267

    1.    maksim ngandika

      Kaya iki, iPhone saya diblokir dening icloud lan ora bisa mbukak kunci apa-apa, apa sampeyan bisa nulungi aku

    2.    Mencos ngandika

      Sampeyan kudu nggawe email sing ora ana, utawa ing kasus liyane, sampeyan kudu hack email kasebut lan ndeleng kode kasebut.

  41.   Amaryllis ngandika

    Aku duwe masalah, aku duwe iPhone 5 c lan icloud lan aku ngirim email lan sandhi lan ora ngidini aku ndownload apa-apa lan ora ngirim pesen kode dadi aku bisa ndownload aplikasi kanggo ngerteni manawa sampeyan bisa nulungi kula

  42.   Diana ngandika

    Halo !! Ana wong sing menehi informasi yen bisa mbukak kunci iphone saka icloud kanggo dituduhake :( utawa apa sing pungkasane ditindakake karo wong-wong mau, aku ndeleng sawetara publikasi lawas banget

  43.   cristian ngandika

    Nuwun sewu, tautan sing sampeyan liwati iki mangkene: «Syarat sing UNIK: Yen Piranti Sampeyan Nampilake Layar Kaya Iki:

    * Kunci iCloud kudu ngemot nomer telpon, kaya sing ditampilake ing gambar.

    Nanging ing iPhone 4s, nomer telpon ora katon, katon minangka gambar pisanan, apa cara sing padha kanggo mbusak akun icloud?

  44.   Guille ngandika

    Halo, aku butuh wong sing serius lan ngerti kepiye carane nindakake pakaryan kasebut kanthi bener. Aku duwe proyek sing kudu dilakoni .. Aku ninggalake email guillermofarias38@gmail.com WhatsApp 351-6180194

  45.   LIOM ngandika

    Dhuh, ora ana cara sing dingerteni, aja mandheg ngapusi wong, aja menehi rincian babagan gaji, kaca iki trout !!!!

  46.   John Torres ngandika

    Aku duwe iPhone 5s & aku pengin nggunakake, mung icloud sing ngalangi aku :(
    Tulung +52 044 656 312 8789

  47.   Fran ngandika

    Kanggoku, sing njaluk informasi iki mung amarga dheweke tuku peralatan sing dicolong lan mulane dheweke lagi ana ing kahanan kasebut. Tuku peralatan sing sah lan ora dicolong !!!

  48.   Alfonso Zarate ngandika

    hahaha, aku ngguyu cekak apa sing diarani ing pungkasan manawa ora ana cara kanggo ngilangi awan, mesthine ana, nanging jelas ora bakal menehi kepiye carane rampung, bener? Aku duwe luwih saka 20 komputer ing antarane iPhone lan iPad lan aku bisa ngandhani, yen sampeyan bisa, mung akeh sing ora ngerti kepiye, yen larang, aku ngerteni, mula disaranake kanggo peralatan sing duwe indeks biaya tinggi ing pasar. Ya, rilis icloud bakal regane udakara 2500 peso Meksiko.

    1.    kano ngandika

      Apa sampeyan duwe kaca sing nyaranake aku mbayar kanggo mbukak kunci iphone sing yakin manawa ora bakal apus-apus

      1.    david salib ngandika

        Apa aplikasi sing dibutuhake kanggo mbukak kunci iPhone 8plus? nulungi

  49.   GERARDO GARCIA PAEZ ngandika

    ELIMINASI ICLOUD BISA ING SEPEDAL TRIK ING PALING PALING RUIN, Nanging FUNGSI, KANGGO HANYA KONTAK APIK ING TELEPON ... UTAWA ING APLIK MX HAHAHA LAN BISA, LAMUN KOWE NGERTI CARA SATU PUNYA DATABASE DUEL ASLI LAN NGGILAP APLIK LANGSUNG NGOMONG VERSI ING ING ING GOLE, DADI DATA OF ORIGINAL OWNER, PITAKON KEAMANAN PERALATAN DIJAWAB LAN ORA KANGGO GOLEK, Karo Tuku INVOIS PERALATAN LAN Panjaluk Liwat MAIL Dhukungan lan mung sapisan lan mung trik sing apik. Aku menehi kontak lan sampeyan bisa, aja ngapusi ing kene sing ora mungkin! GERAGP2011@HOTMAIL.COM

  50.   kikeyeny@gmail.com ngandika

    Aku duwe iphone 6s, kepiye cara mbusak akun icloud?

  51.   Sandra ngandika

    heck telponku duweke ibu mertuaku lan dheweke nggawe id anyar kanggo telpon anyar lan duweke ora ngelingi sandhi utawa apa-apa ... kepiye carane bisa nggawe akun icloud?

    1.    Juan ngandika

      Aku isih duwe iphone 6s karo icloud, dheweke ngandhani yen sampeyan bisa mlumpat kanthi r sim sejatine

    2.    Alejandro ngandika

      Sugeng enjing kanca ing perbaikan pelabuhan, kita mbukak kunci peralatan icloud kanthi cepet lan tanpa masalah langsung ing lokal utawa online, saliyane, Alat TEKNIKAL CERTIFIED Alat eksklusif lan khusus kanggo mbukak kunci, ngeculake lan ndandani peralatan sampeyan bisa ngubungi whatsapp +52 2292225800
      Yen sampeyan saka Veracruz, alamat Francisco Canal 962 ing antarane Hidalgo lan Independencia Colonia Centro

  52.   taeyang ngandika

    Cara mbukak kunci iPhone 5s iOS 11 minangka tangan liyane lan pamilik ora ngerti sapa cara mbukak kunci supaya bisa digunakake. Dheweke njaluk email marang aku saka j *****@www.l *****.cl lan aku ora ngerti email apa utawa sing TULUNG !!!!
    YA-HA ...

  53.   cristian ngandika

    Apa sampeyan bisa mbantu aku mbukak kunci ihpone 5 yaiku nganggo icloud

  54.   ramon ngandika

    Aku duwe cara kanggo mbusak ICLOUD, antarane 30 lan 40 DOLARAR sing gumantung ing modhél, ora ana maneh
    -KAMU Uga HAPE EFI Saka MAC
    INFORMASI- sounddanilo@gmail.com

  55.   Osniel ngandika

    Aku duwe Iphone 6s Plus lan diblokir icloud, tulung tulung aku nulis osniel86@nauta.cusalam saka Kuba

  56.   anonim ngandika

    Halo, aku ngandhani yen aku mbukak kunci iCloud iPhone 6 utawa 6s plus aku manggon ing Argentina ngirim nomer sampeyan, sing kasengsem, model iki paling murah amarga aku duwe kabeh alat yen sampeyan kudu mbukak kunci model iPhone liyane, aku bisa nyiyapake alat sing dibutuhake lan mbukak kunci.

    1.    roxe ngandika

      Halo, aku kudu mbukak kunci iPhone s6 asli plus tulung, aku tuku liyane lan nalika aku ngreset saka pabrik, iCloud saka wong sadurunge katon, lan liwat Messenger lan wasap aku ngobrol nanging nalika aku apik Aku wis ngilangi lan ora bisa ngubungi dheweke maneh.

      1.    Anabella ngandika

        Aku saka Argentina
        Kanggo mbukak kunci plus iPhone 6s. Piye carane?

  57.   Melchior ngandika

    Halo, sugeng siang, aku duwe iphone 6s 128gb, wis diaktifake icloud. Aku takon kabeh informatika sing ngerti kepiye. Iki kontakku. Nve2251 @ gmail. Kom
    Young_usher @ hotmail. Kom
    + 240 222225138

  58.   carlos ngandika

    halo aku duwe iphone 6s diblokir karo icloud sing bisa nulungi nomer 0039 328 0722160 mail: gato.cuba73@gmail.com

  59.   marca ngandika

    Halo, aku duwe iPhone 6s sing diblokir nganggo akun icloud, aku nganggo itun, nanging ora bakal dianyari, tulung bukak kunci xfa 9982319697

  60.   Luis ngandika

    Halo kanca, jebule aku nemokake 6s ing toko nalika aku blanja, luwih saka sewulan kepungkur lan sing duwe telpon durung niliki, aku pengin ngerti apa ana cara kanggo komunikasi karo dheweke,

  61.   jesus ngandika

    hello, aku duwe iphone 7 lan 6s kanggo mbukak kunci icloud kepiye ... sing nulungi aku
    emailku: rafaelduben_cruiser@live.com

  62.   sergio ngandika

    Aku pengin ngerti kepiye cara mbusak akun icloud saka iphone 6s. Matur nuwun

  63.   victor hugo ngandika

    hello anonimouys; aku duwe iphone 6 (16gs) sing dikunci icloud aku mulihake menyang ios1.4.1 lan ora ana cara kanggo mbukak kunci aku pengin ngerti apa sing kudu sampeyan deleng yen bisa mbukak kunci ...

    ngucap hi atte victorio2006@gmail.com iki email pribadiku ..

    Aku saka Bariloche ………

  64.   Alfredo Moran Lem ngandika

    aku butuh pitulung, kanggo mbukak kunci iphone

  65.   leonardo bautista ngandika

    Halo Kanca, Aku Mbantu Bantuan Sampeyan Aku Ngganti telpon Kanggo Iphone 6s Ing Wektu Ngowahi Ora Priksa Yen Ora Tekan omahku lan Telpon Reset Pabrik Lan Nyuwun Akun Icloud sing Ora Ngerti Kowe Rekomendasi Aku Aku Wis Ilang telpon utawa ana solusi

  66.   Alfredo ngandika

    Ing ndandani seluler, dheweke nulungi aku ngeculake lan mbukak kunci iPhone 7 sing ana ing dhaptar ireng lan duwe icloud nanging aku njupuk ing kana, dheweke mbukak kunci lan ngeculake aku ninggalake nomer whatsapp 2292225800, aku saranake sampeyan mriksa ing kana utawa ing endi wae Aku nyaranake dheweke ing papan kasebut amarga papane fisik, aku nyoba akeh kaca fb lan dheweke apus-apus luwih saka sepisan, salam sejatine

  67.   Carlos ngandika

    Sampah murni, njupuk langkah-langkah kanggo tindakake ing sistem kasebut. Minangka $% / &% kita bakal nindakake yen sabenere ora bisa ditindakake.

  68.   roxe ngandika

    Halo, aku kudu mbukak kunci iPhone s6 asli plus tulung, aku tuku liyane lan nalika aku ngreset saka pabrik, iCloud saka wong sadurunge katon, lan liwat Messenger lan wasap aku ngobrol nanging nalika aku apik Aku wis ngilangi lan ora bisa ngubungi dheweke maneh.

  69.   yanel ngandika

    Nenek ngirimi iPhone, iku xr nanging dheweke lali kabeh, dheweke ora ngelingi email utawa sandhi, kepiye cara mbukak kunci, nyoba kabeh cara lan ora ana sing mbantu