Jailbreak dilarang ing syarat-syarat panggunaan Apple Card

Kertu kredit Apple Card anyar

Kondisi panggunaan sing kudu ditampa supaya bisa digunakake Kertu Apple. Dheweke kanthi jelas nemtokake Larangan penjara ing iPhone sing ana gandhengane karo kertu pembayaran.

Goldman SachsMitra finansial Tim Cook ing proyek Apple Card, wis nerbitake kesepakatan karo klien dadi ora ana sangsi babagan iki. Ing perjanjian iki, sampeyan bakal dihargai yen ora bakal dadi kertu kredit konvensional, amarga ana sawetara kondhisi eksklusif saka Apple.

Kaya sing diarepake, ing prekara sing penting lan serius kaya pambayaran nganggo piranti, Apple bakal kethul banget lan ora bakal ngidini iPhone dirusak sing bisa mbayar, ngenalake aplikasi sing durung ngliwati kontrol perusahaan. Wis dikenal Jailbreak, iOS sing ora resmi, diowahi, ing endi kita bisa nginstal aplikasi sing asal usul yen ora ana ing Toko Apple, mula tanpa kontrol dening perusahaan, kanthi risiko sing ditrapake.

Ana prekara kaya ngono sing diarepake, wiwit sejarah Apple ora nate entek banget nggunakake jailbreak kasebut. Sembarang aplikasi sing kasedhiya ing Apple Store wis diprogram miturut peraturan perusahaan sing ketat banget, sing mriksa saben aplikasi lan nganyari supaya bisa ditindakake. Iki minangka keluhan kekal saka detractors Apple, kontrol total lan kekurangan keluwesan. Iki uga mupangate para pandhereke, tentrem manawa aplikasi sing sampeyan instal aman.

Apple Card disambung karo iphone

Proses registrasi lan persetujuan kanggo Apple Card bakal rampung liwat aplikasi iOS Wallet, kanthi persetujuan sing digunakake piranti kudu "layak". Iki katon ditrapake ing proses registrasi kertu, sing tegese pelanggan kudu tetep nganggo firmware iOS. Iki tegese proses registrasi bakal verifikasi manawa firmware iPhone iku sing asli. Yen ora, mula ora bakal diinstal. Yen sampeyan duwe ide sing luwih dhisik nginstal Apple Card banjur jailbreak, akses menyang Apple Card bisa ditolak kapan wae lan tanpa ana kabar sadurunge.

Kondisi panggunaan uga nglarang pelanggan Apple Card nggunakake layanan iki kanggo tuku uang tunai, yaiku kanggo tuku tiket lotre, taruhan, Kripik ing kasino, utawa uga mata uang kripto, kayata BitCoin utawa Ethereum. Iki ora anyar. Ana akeh negara ing jagad iki sing nglarang tuku kertu kredit.

Wiwitane Kertu Apple bakal kasedhiya ing pungkasan Agustus, kaya sing dikonfirmasi Tim Cook.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.