Nacho Aragonés

Aku kesengsem karo teknologi Apple, merek sing duwe pengalaman akeh, nggunakake piranti uga dokumentasi produk kayata iPhone. Aku mesthi nganyari kanggo nulis laporan lan warta paling apik.