Pesenan luwih saka 100 yuta chip Aion Bionic kanggo iPhone 15

Sawetara Sumber sing cedhak karo TSMC nuduhake manawa perusahaan Cupertino mesthi luwih saka 100 yuta Kripik saka 15 Bionic kanggo piranti iPhone 13. iPhone anyar kasebut mesthine bakal dirilis wulan September ngarep, mula kemungkinan permintaan chip iki pancen bener.

Bisa uga prosesor iki uga bakal ditambahake ing model mini iPad samesthine ing pungkasan taun iki, mula panjaluk kudu dhuwur kanggo nyukupi kabutuhane Apple. Ing pangerten iki, sing jelas yaiku iPhone sabanjure kudu duwe stok pemroses sing cukup.

Prakiraan penjualan kanggo model iPhone anyar iki larang, mula Apple diarepake bakal ngasilake udakara 100 yuta iPhone taun iki. Pungkasan taun 2020, perusahaan kasebut ngasilake 75 juta piranti sing diproduksi dadi penting kanggo nutupi paling ora jumlah kasebut lan mulane Apple uga nambah 25 yuta luwih akeh kanggo produksi. Proses manufaktur kanggo pemroses anyar kasebut yaiku 5 nm.

Laporan sing wis katon dina iki diterbitake ing situs web populer MacRumors nuduhake manawa chip sabanjure bakal nampilake CPU enem-inti kanthi papat inti efisiensi tinggi lan rong intine kinerja tinggi. Katon uga ing layar bakal duwe tingkat refresh 120 Hz kaya sing dikabarake, bisa uga ditambah layar «Tansah ditampilake» kamera mburi sing luwih apik utawa paling ora modul kamera sing beda lan perbaikan utama liyane ing model iki sing kudune dadi laris miturut analis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.