Photoshop kanggo iPad bakal nambah dhukungan RAW

Photoshop

Nalika ngomong babagan fotografi, nggunakake format RAW ngidini foto disimpen kanthi kemungkinan ngowahi angka sing digunakake kanggo dijupuk, sing ngidini kita ngowahi supaya bisa nyetel persis karo sing pengin dijupuk yen asil awal durung dikarepake.

Photoshop ing PC lan Mac minangka aplikasi sing paling akeh digunakake ing jagad editing foto lan sing bisa digunakake nggarap file ing format RAW tanpa watesan. Nanging, versi Photoshop iPad ora ndhukung format iki, paling ora suwe.

Adobe ngumumake Photoshop kanggo iPad bakal ditambahake ing pembaruan mbesuk Dhukungan file RAW, sing bakal ngidini pangguna nggarap foto mentah, amarga ditampilake ing layar piranti sing dijupuk. Photoshop bakal nawakake dhukungan saka format DNG menyang Apple ProRAW.

Saka DNG menyang Apple ProRAW, pangguna bakal bisa ngimpor lan mbukak file RAW kamera, nggawe penyesuaian kaya paparan lan swara, uga nggunakake panyuntingan sing ora ngrusak lan penyesuaian otomatis ing file mentah, kabeh ing iPad.

File RAW kamera bisa diatur kanthi gampang diimpor minangka obyek cerdas ACR. Cara iki ngidini pangguna mbukak file sing wis diowahi ing Photoshop kanggo Mac utawa Windows lan isih duwe akses menyang file mentah sing disematkan lan panyesuaian apa wae.

Ing video ing ngisor iki, wong lanang saka Adobe nuduhake kita kepiye fitur RAW Kamera Adobe bisa digunakake ing Photoshop kanggo iPad.

Miturut tanggal rilis fungsi anyar iki, ing wektu iki durung dingerteni, mula padha uga diluncurake ing sawetara minggu taun ngarep. Kanggo nggunakake Photoshop kanggo iPad, sampeyan kudu mbayar langganan saben wulan, amarga Adobe ora nawakake kemungkinan bisa entuk aplikasi kanthi mbayar siji, yaiku prekara sing pancen bakal nyengkuyung panggunaan aplikasi ing antarane pangguna iPad.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.