Rincian ukuran layar anyar iPhone 14 Pro lan 14 Pro Max

ing kabar angin babagan desain anyar iPhone 14 minangka urutan dina. Nada iku umum: Apple arep kanggo miwiti piranti karo desain terus kajaba mbusak kedudukan ing iPhone 14 Pro lan Pro Max. Pungkasan, apel gedhe bakal nggawe bedane ing model 'Pro' ngluwihi kamera mburi katelu. lan ndadekake iku liwat desain pil-shaped anyar ing ngarep. Sawetara jam kepungkur, ana laporan diterbitake ing ngendi ukuran layar model Pro kasebut tanpa notch bocor lan kita weruh ukuran ora nambah Ngartekno nanging ing tingkat fungsional wis cetha yen bakal ana owah-owahan.

Owah-owahan cilik ing ukuran layar iPhone 14 Pro lan Pro Max

iPhone 14 anyar bakal teka ing wulan September. Nganti saiki, kita isih duwe dalan sing dawa adhedhasar bocor, gosip lan konsep sing bakal njelasake, luwih-luwih, masa depan smartphone Apple. Sing jelas kanggo kita nganti saiki iPhone 14 bakal miwiti owah-owahan siklus parsial ngilangi kedudukan terminal Pro.

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, Apple wis mutusake mbusak kedudukan sing pisanan katon ing iPhone X saka iPhone 14 Pro lan iPhone 14 Pro Max. Kanthi iki, apel gedhe ndadekake prabédan gedhe ing tingkat desain babagan versi standar lan Max. Nanging uga, kedudukan kasebut pamit kanggo menehi salam desain shaped anyar 'bolongan + pil'. Desain anyar iki rada nggedhekake ukuran layar.

Artikel sing gegandhengan:
IPhone 14 Pro bakal duwe desain sing luwih bunder tinimbang iPhone 13

Desain iPhone 14 Pro

Miturut data paling anyar sing diwenehake dening analis Ross enom ing akun Twitter dheweke bakal dadi dimensi:

  • iPhone 14 Pro: 6.12"
  • iPhone 14 Pro Max: 6.69″

Yen kita mbandhingake ukuran kasebut karo iPhone 13 Pro lan Pro Max generasi saiki kanthi kedudukan, kita bakal weruh manawa meh ora ana owah-owahan sing signifikan ing antarane dimensi layar:

  • iPhone 13 Pro: 6.06"
  • iPhone 13 Pro Max: 6.68″

Ayo elinga uga Bezels iPhone 14 bakal luwih bunder lan luwih sempit. Sanajan iki ora ngasilake owah-owahan gedhe ing dimensi panel, ing tingkat visual bisa nyithak owah-owahan gedhe sing ndadekake piranti katon luwih gedhe. Saiki wektune nyimpang babagan kemungkinan layar ing tingkat piranti lunak sing mundhak ing layar iPhone 14 Pro lan Pro Max menehi Apple. Apa kita bakal bisa ndeleng persentase baterei ing jejere lambang ing garis status? Selehake taruhan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.