Oksimeter Apple Watch Series 6 efektif kaya iklan miturut sawijining panelitian

Apple Watch Series 6 Oksimeter

La Salud wis dadi poros silang kanggo nggarap piranti seluler. Apple ngerti iki lan wis pirang-pirang taun alat lan teknologi tartamtu wis ngenalake kanggo ngawasi kesehatan pangguna ing piranti kasebut. Conto iki yaiku nggawe sistem kanggo nindakake elektrokardiogram ing Apple Watch Series 5. Pungkasan taun iki, kanthi Apple Watch Series 6, oksimeter supaya bisa ngukur saturasi oksigen ing getih. Panaliten ngandhakake Efektivitas pangukuran kasebut saka jam tangan Apple sing apik banget ana gandhengane karo pangukuran saka oximeter komersial.

Panaliten nerangake efektifitas Apple Watch Series 6 oximeter

Tingkat oksigen getih (utawa saturasi) minangka indikator utama kesejahteraan umum. Sampeyan mbantu ngerti manawa awak nyedhot oksigen sing dibutuhake lan cara nyebarake. Apple Watch Series 6 kalebu aplikasi lan sensor sing inovatif banget, sing bisa ngukur kejenuhan oksigen kapan wae. Jam tangan iki kudu ati-ati supaya sampeyan tampil apik, awan lan wengi.1

Panaliten kasebut wis diterbitake ing jurnal bergengsi Nature Tanggal 23 September. Iki minangka artikel sing diterbitake kanthi jeneng: «Perbandingan SpO2 lan Nilai denyut jantung ing Apple Watch lan Oksidata Komersial Konvensional ing Pasien Kanthi Penyakit paru-paru ».

Artikel sing gegandhengan:
Pangguna IPhone 13 nglaporake kesalahan nalika mbukak kunci Apple Watch

Eksperimen kasebut nyakup 100 pasien penyakit paru obstruktif kronis (COPD) utawa penyakit paru-paru interstitial (ILD). Penyakit sistem pernapasan iki mbutuhake a ngawasi kejenuhan oksigen getih amarga tingkat dhuwur lan kurang bisa ngrusak kontrol patologi. Makane akeh pasien kasebut duwe oximeter komersial ing omah.

Panaliten kasebut nyoba verifikasi efektifitas Apple Watch Series 6 oksimeter lan monitor detak jantung nalika njupuk nilai kasebut, bisa digandhengake karo nilai sing dipikolehi kanthi meter denyut jantung konvensional lan fimetrimetri. Pungkasane, asile nuduhake manawa pangukuran jam tangan praktis padha karo pangukuran kalorone sensor, nyimpulake kaya ing ngisor iki:

Asil kita nunjukake manawa Apple Watch 6 minangka cara sing bisa dipercaya kanggo entuk denyut jantung lan SpO2 ing pasien sing nandhang penyakit paru-paru ing kondhisi. Kemajuan teknologi smartwatch terus ditambah lan panelitian kudu ditindakake kanggo mbiji akurasi lan reliabilitas ing macem-macem jinis penyakit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.