Tantangan kegiatan anyar ing ngarsane. Ngrameke Dina Yoga Internasional

Tantangan Yoga

Iki wis dadi tantangan umum ing taun-taun pungkasan kanggo pangguna Apple Watch, yaiku entuk tantangan kanthi medali, stiker lan liyane sing padha sajrone Dina Yoga Internasional. Tantangan iki ditindakake wiwit taun pungkasan 2019 nalika Apple ngluncurake kaping pisanan.

Tantangan pungkasan sing disiapake dening Apple yaiku yaiku dina Tari Internasional, tantangan anyar kanggo taun iki sing diluncurake tanggal 29 April. Ing kasus iki, tantangan olahraga yoga ora anyar lan pangguna Apple Watch wis ngerti kanthi cukup.

Tetep aktif apa wae hadiah

Cara sing paling apik supaya sehat yaiku kanthi ndedonga supaya olahraga utawa kegiatan fisik kanthi rutin lan mangan panganan sing imbang. Ing pangerten iki, kita wis jelas keputusan kasebut mesthi gumantung karo pangguna Nanging yen kita entuk push sethitik saka Apple kanthi tantangan kaya iki, kita mesthi bakal entuk luwih akeh.

Ing kasus iki Tantangan kasebut kalebu nindakake yoga 20 menit ing tanggal 21 Juni lan ndhaptar ing aplikasi kegiatan ing Apple Watch kanthi iki kita bakal entuk medali, stiker lan dosis kesehatan sing bakal migunani. Cukup obah iku apik, mula ing perkara kasebut, sing penting ora kanggo nggayuh tujuane dhewe, nanging kanggo nambah kegiatan iki luwih suwene dina, iki minangka cara kanggo nindakake kegiatan fisik lan Apple ngerti banget. Sampeyan kudu sedina mupangat ngrampungake tantangan iki, mula tulisen ing agenda sampeyan lan tekan yoga!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.