App Store ing iOS 15 bakal ndhelikake pratinjau aplikasi sing wis diinstal

Alon-alon Apple Iki terus nganyari lan ngapikake toko aplikasi, iki carane nyoba nambah kualitas kasebut kanthi signifikan lan kanthi komitmen bisa nambah pengalaman pangguna sing diduweni pelanggan Apple karo piranti, mula nggawe ekosistem sing luwih dhuwur kualitas

Saiki Apple wis nambah antarmuka iOS App Store kanthi ndhelikake pratinjau aplikasi sing wis diinstal nalika ndeleng konten ing iOS App Store. Mangkene tenan Cupertino tujuane kanggo nambah pengalaman pangguna ing iOS 15, kanthi rincian cilik sing bakal dingerteni nalika nganalisa sistem kasebut.

Kita wis ngerteni kabar iki amarga pangguna @ilyakuh saka Twitter, Ilia Kukharev, sing wis nemokake cara iOS App Store ing iOS 15 saged ndhelikake pratinjau kasebut ing gambar saka aplikasi sing wis diinstal. Kasunyatane yaiku mekanisme fungsine cukup gampang lan ora nggambarake advance utawa desain ulang sing sejatine ing iOS App Store, sing ing level desain tetep praktis, jelas manawa Apple wis ninggalake laci warta nalika WWDC.

Ing sisih liyane, Apple isih durung ngatasi masalah serius sing ana nalika pangembangan iOS 14.6, sing saiki minangka versi paling anyar saka sistem operasi seluler perusahaan Cupertino lan sing secara harfiah ngeculake batere pangguna. Kita nemokake ewonan keluhan ing Twitter lan uga ing situs web dhukungan Apple ing ngendi kita nemokake pangguna, kalebu aku, sing sadurunge iOS 14.6 teka ing wayah wengi kanthi tarif luwih saka 25/30% batere, nalika kita wis biasa ndeleng batere abang sing ngelingake level batere sing sithik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.