Apple TV lan HomePod kanthi kamera FaceTime

Iki dudu salah sawijining piranti anyar sing direncanakake Apple langsung diluncurake, nanging miturut sawetara gosip sing suwe, perusahaan Cupertino bakal nggarap piranti hibrida iki ing antarane. Apple TV lan HomePod karo kamera kanggo nelpon FaceTime. Saiki Mark Gurman sing apik, bali menyang ngarep sing nuduhake manawa perusahaan Cupertino isih nggarap piranti iki.

Gurman mangsuli pitakon babagan HomePod anyar

Lan nalika Gurman ditakoni babagan pilihan sing digunakake Apple ing piranti sing diarani HomePod nanging kanthi nuansa Apple TV lan nganggo kamera FaceTime, dheweke ora kesel mangsuli. iki wis berkembang ing apel kanggo dangu:

Kanggo pitakonan saka, Apa sampeyan mikir isih ana opsi kanggo ndeleng HomePod anyar utawa piranti ngarep padha? Gurman mangsuli: Aku yakin bakal weruh HomePod anyar, khususe, piranti sing nggabungake kamera kanggo telpon FaceTime, HomePod, lan Apple TV. Aku ora mikir HomePod sing luwih gedhe lagi dikembangake mung kanggo musik, nanging bisa uga mini HomePod anyar lagi digarap. Ing kasus apa wae, piranti gabungan antarane loro kasebut bisa uga ana ing tangan Apple saiki.

Elinga yen model mini HomePod anyar paling anyar dirilis ing 2020, HomePod sing luwih gedhe wis dibusak saka katalog produk Apple, lan nganti saiki kita durung duwe model anyar. Kajaba iku, Apple TV isih minangka produk kanthi pasar sing cukup cilik, mula ora nggumunake manawa perusahaan Cupertino nimbang pilihan kanggo ngluncurake piranti hibrida, sing nambahake piranti sing paling apik lan uga ngidini pangguna nindakake panggilan video. liwat FaceTime thanks kanggo kamera dibangun ing.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.