Versi iOS 14.5 sing ditunggu saiki kasedhiya kanggo kabeh pangguna

Versi anyar iki nambah akeh warta dibandhingake karo versi sadurunge lan ing ndhuwur kabeh nambahake warta sing diantisipasi banget dening pangguna iPhone lan Apple Watch ing jaman angel iki kanthi pandemi COVID-19 sing isih nyebabake kita. Sawise pirang-pirang minggu lan pirang-pirang versi beta ngenteni tekane versi iOS 14.5 lan watchOS 7.4, Apple dirilis loro sawetara menit kepungkur.

Mbukak kunci iPhone nganggo Face ID tanpa nyopot topeng sampeyan

ID pasuryan

Iki pancen anyar sing paling diantisipasi ing versi anyar iki. Apple nambah versi iOS 14.5 ing pilihan bukak kunci iPhone nganggo ID Wajah nganggo topeng, ana sing ora bisa dipikirake kanggo pangguna sing malah njaluk bali ID Tutul supaya bisa mbukak kunci piranti tanpa nyopot topeng.

watchOS 7.4 ana gandhengane karo opsi iki. Lan versi sistem operasi Apple Watch sing anyar penting banget kanggo bisa digunakake, mula kaloro versi sing dianyari dibutuhake kanggo operasi.

Kanggo ngaktifake fungsi iki Kita kudu pindhah menyang setelan iPhone, ngakses bagean sandhi banjur ID lan kode Face. Ing kana, kita bakal nemokake pilihan kanggo mbukak kunci iPhone nganggo Apple Watch, mula kudu aktif.

Elinga yen opsi iki ora digunakake kanggo mbayar liwat Apple Pay, ngakses aplikasi bank lan ora kanggo sawetara aplikasi sing mbutuhake Face ID kayata 1Password, sing jelas yaiku kanggo mbukak kunci telpon bakal migunani ora prelu nyopot topeng utawa tombol ing kode kasebut.

Kontroler PlayStation lan Xbox kompatibel karo iPhone

iPad Pro 2018

Iki minangka pilihan liyane sing ditambahake ing versi iOS 14.5 lan iku Kontroler PlayStation lan Xbox dadi kompatibel karo iPhone. Kanggo nindakake aktivasi kontrol kasebut, akses menyang Bluetooth dibutuhake lan kanthi menet tombol Play Station lan tombol opsi, bisa gampang dipasangake kaya sing bisa dideleng ing video sing digawe dening kolega kita, Luis Padilla.

Kontrol kasebut kompatibel karo iPhone menehi kita akeh play, sadurunge ora diarani luwih becik. Pilihan iki uga saiki kasedhiya saka rilis iOS 14.5.

Opsi "tambah obyek" ing aplikasi Telusuran

Apple AirTag

AirTags, sawetara model sepeda listrik utawa Chipolo, antara liya yaiku aksesoris sing kompatibel karo pilihan "Telusuran" Apple. Iki anyar Opsi "Tambah obyek" Iki uga ngidini kita menehi peringatan utawa ndeteksi obyek sing ilang ing lokasi pungkasan, soko transendental nalika tekane AirTags.

Cedhak menyang 200 emoji anyar sing wis ditambahake supaya sampeyan bisa nikmati, swara anyar kanggo Siri (ing AS) sing ngidini kita ngowahi swara asisten utawa tekan 5G menyang SIM Ganda iPhone sing diwatesi karo LTE, saliyane koreksi kesalahan lan kegagalan liyane sing dideteksi ing piranti kalebu sawetara perbaikan sing ditambahake ing versi anyar iki diluncurake sawetara menit kepungkur.

Secara pribadi lan aku wis ngelingake yen aku ora nginstal versi iOS 14.5 ing versi beta, mula akeh warta kasebut bakal kaget nalika aku saiki. Iki sing dakbayangake bakal kelakon karo aku lan pangguna liyane sing padha kahanane, mula aja ngenteni maneh lan download versi anyar iki sing wis diluncurake Apple kanggo iPhone lan Apple Watch.

Ringkesan video babagan iOS anyar 14.5

Sawetara minggu kepungkur, kita duwe video sing kasedhiya ing saluran YouTube, sing nuduhake kabeh kabar iOS 14.5, nanging kanggo pangguna sing duwe versi beta saiki kita bisa ujar manawa versi sing ditunggu-tunggu saiki wis kasedhiya kanggo kabeh wong.

Aja ngenteni maneh lan nganyari iPhone lan Apple Watch sanalika bisa kanggo nampa kabeh warta sing dileksanakake Apple ing iOS anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javi ngandika

    Aku menehi kesalahan: Ora bisa nggawe komunikasi karo Apple Watch.

    Gandheng sampurna ...

  2.   Daniel P. ngandika

    Apa aku siji-sijine sawise nganyari HomePod menyang versi 14.5 duwe kontrol volume (- +) sing mesthi ana ing panel ndhuwur?
    Biyen ora kaya ngene. Saiki dheweke tetep tetep nalika siyaga.

  3.   Lorenzo ngandika

    Halo, kabijakan anyar mbukak kunci nganggo topeng mung bisa digunakake kanggo aku ing omah, kanthi Wi-Fi lan bluetooth sing disambungake ing pro iPhone 11 lan nonton seri 4. Piranti kasebut dianyari ing versi iOS paling anyar.
    Sanalika aku ing dalan, ora bisa digunakake maneh.
    Apa sampeyan wis kedadeyan ?? .. sampeyan wis nyoba ?? Takon apa sampeyan bisa nulungi aku ... matur nuwun