watchOS 9 ngenalake kalibrasi ulang baterei kanggo Apple Watch Series 4 lan 5

watchOS 9 ditampilake bebarengan iOS 16 lan macOS Ventura ing intine pambuka WWDC22. Wiwit saiki kita wis ana ing beta kapindho kanggo pangembang kabeh sistem operasi kasebut. Akeh fitur sing dikenalake saiki kasedhiya kanggo pangembang lan bakal kasedhiya kanggo masarakat umum nalika Apple ngluncurake beta umum ing sawetara minggu. Salah sawijining novelties saka watchOS 9 yaiku penggabungan sistem kalibrasi ulang baterei kanggo Apple Watch Series 4 lan 5. Thanks kanggo dheweke prakiraan urip baterei bakal luwih akurat tinimbang ing watchOS 8.

Apple Watch Series 4 lan 5 bakal nambah prakiraan umur baterei ing watchOS 9

Ing iOS 15.4 Apple uga nggabungake sistem kalibrasi ulang baterei sing padha kanggo iPhone 11. Thanks kanggo sistem iki piranti kasebut bisa ngitung maneh lan ngoptimalake level baterei, saliyane kurban data umur baterei sing luwih akurat, kang uga tombol nalika considering pangowahan piranti utawa malah baterei.

Artikel sing gegandhengan:
Iki watchOS 9, nganyari gedhe kanggo Apple Watch

Sawise nganyari watchOS 9, Apple Watch Series 4 utawa Series 5 sampeyan bakal kalibrasi maneh banjur ngira kapasitas baterei maksimal kanthi luwih akurat.

Padha bakal kelakon karo watchOS 9. Miturut cathetan ing sistem operasi anyar saka Apple sing ana ing mode beta, Apple Watch Series 4 lan 5 bakal kalibrasi ulang baterei nalika pisanan diwiwiti. Sawise kalibrasi rampung, watchOS 9 bakal nampilake perkiraan kapasitas maksimal kanthi luwih akurat, nyedhaki data nyata.

Proses iki bakal otomatis lan pangguna bakal bisa takon asil pungkasan, sanajan dheweke ora bakal ngerti proses internal sing kedadeyan. Sing ngerti yaiku proses kasebut bisa njupuk sawetara minggu, kaya sing ditindakake ing iOS 15.4 lan iPhone 11 sawetara wulan kepungkur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.