របៀបដែលបណ្ណាល័យរូបថតដែលចែករំលែកដំណើរការនៅក្នុង iOS 16

ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ iOS 16 រួមបញ្ចូលនូវភាពថ្មីថ្មោងដែលយើងបានទន្ទឹងរង់ចាំជាយូរមកហើយ៖ បណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក។ ឥឡូវនេះ យើងអាចចែករំលែករូបថតរបស់យើងទាំងអស់ជាមួយមនុស្សផ្សេងទៀត។ហើយទាំងអស់អាចបន្ថែម ឬលុបបាន។ នោះហើយជារបៀបដែលវាត្រូវបានបង្កើតឡើង ហើយនោះជារបៀបដែលវាដំណើរការ។

ដំឡើងបណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក

ដើម្បីដំឡើងបណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក អ្នកត្រូវការ ត្រូវបានធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពទៅ iOS 16.1 នៅលើ iPhone ឬ iPadOS 16 របស់អ្នកនៅលើ iPad របស់អ្នក។. អ្នកដែលអ្នកចែករំលែកបណ្ណាល័យរបស់អ្នកនឹងចាំបាច់ត្រូវធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពទៅកំណែទាំងនេះផងដែរ។ ក្នុងករណី macOS អ្នកត្រូវការ ត្រូវបានធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពទៅ macOS Ventura. តម្រូវការមួយទៀតគឺនោះ។ ធ្វើសមកាលកម្មរូបថតជាមួយ iCloud. អ្នកនឹងមិនអាចចែករំលែកបណ្ណាល័យរបស់អ្នកបានទេ ប្រសិនបើរូបថតរបស់អ្នកមិនត្រូវបានរក្សាទុកនៅក្នុង Apple cloud។ ប្រសិនបើអ្នកចង់ប្រើមុខងារនេះ ហើយអ្នកមិនមានកន្លែងទំនេរគ្រប់គ្រាន់នៅក្នុង iCloud អ្នកនឹងត្រូវពង្រីកទំហំដោយបង់ប្រាក់សម្រាប់ 50GB, 200GB ឬ 2TB ហើយធ្វើសមកាលកម្មរូបថតរបស់អ្នក។ នៅពេលដែលពួកវាត្រូវបានផ្ទុកឡើងទៅ iCloud អ្នកអាចប្រើជម្រើសបណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក។

ការកំណត់បណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក

នៅលើ iPhone ឬ iPad របស់អ្នក ចូលទៅកាន់ការកំណត់ឧបករណ៍ចុចលើគណនីរបស់អ្នក ហើយចូលទៅកាន់ iCloud> Photos. នៅផ្នែកខាងក្រោមនៃអេក្រង់ អ្នកនឹងឃើញជម្រើសបណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក។ នៅទីនោះ អ្នកអាចធ្វើឲ្យវាសកម្ម និងកំណត់អ្នកដែលអ្នកចង់ចូលប្រើវា។ អ្នកអាចចែករំលែកវាជាមួយមនុស្សសរុបរហូតដល់ 6 នាក់។ នៅលើ Mac អ្នកត្រូវតែចូលប្រើម៉ឺនុយដូចគ្នានៅក្នុងការកំណត់នៃកម្មវិធីរូបថតនៅក្នុងផ្ទាំង "បណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក" ។

របៀបដែលបណ្ណាល័យរូបថតចែករំលែកដំណើរការ

អ្នកអាចចែករំលែកបណ្ណាល័យរូបថតជាមួយមនុស្សប្រាំនាក់ផ្សេងទៀតដើម្បីបង្កើត មនុស្សសរុបប្រាំមួយនាក់ដែលមានសិទ្ធិចូលប្រើបណ្ណាល័យរូបថតនោះ។. នរណាម្នាក់ដែលមានសិទ្ធិចូលប្រើនឹងអាចបន្ថែម លុប និងកែសម្រួលរូបថត។ រូបថតមួយណាដែលអ្នកចែករំលែកគឺអាស្រ័យលើអ្នក វាអាចមានពីរូបថតរបស់អ្នកទាំងអស់រហូតដល់ពីរបីសន្លឹក វាគឺជាការសម្រេចចិត្តរបស់អ្នកនៅពេលកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធបណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក។ ជាការពិតណាស់ សូមចងចាំថា អ្នកអាចមានតែមួយប៉ុណ្ណោះ។ រូបថតដែលអ្នកចែករំលែកយកតែទំហំនៅក្នុងគណនី iCloud របស់អ្នករៀបចំប៉ុណ្ណោះ។ ពីបណ្ណាល័យរូបថត

បណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក iOS 16

នៅពេលដែលអ្នកបានចែករំលែកបណ្ណាល័យរូបថតរបស់អ្នកហើយ អ្នកអាចបិទបើកនៅក្នុងកម្មវិធីរូបថត ថាតើអ្នកចង់ឃើញបណ្ណាល័យផ្ទាល់ខ្លួន ឬចែករំលែករបស់អ្នក។ អ្នកអាចបន្តបន្ថែមរូបថតទៅរូបថតដែលបានចែករំលែកប្រសិនបើអ្នកចង់បាន អ្នកក៏អាចធ្វើវាដោយស្វ័យប្រវត្តិប្រសិនបើអ្នកចង់បាន។ អ្នកមានការកំណត់សម្រាប់មុខងារនេះនៅក្នុងការកំណត់នៃ iPhone និង iPad របស់អ្នកនៅក្នុងផ្នែកដែលឧទ្ទិសដល់កម្មវិធីរូបថត។ អ្នកក៏អាចជ្រើសរើសនៅក្នុងកាមេរ៉ាដែលអ្នកចង់ឱ្យរូបថតដែលអ្នកនឹងថតត្រូវបានរក្សាទុកដែលអ្នកត្រូវចុចលើរូបតំណាងនៅផ្នែកខាងលើនៃអេក្រង់ជាមួយនឹងរូបភាពមនុស្ស។ ប្រសិនបើវាត្រូវបានធ្វើឱ្យសកម្មជាពណ៌លឿង រូបថតនឹងទៅកាន់បណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក ប្រសិនបើពួកវាត្រូវបានកាត់ចេញជាពណ៌ខ្មៅ និងស នោះពួកគេនឹងទៅកាន់បណ្ណាល័យផ្ទាល់ខ្លួន។ នៅក្នុងកម្មវិធីរូបថត អ្នកក៏អាចផ្លាស់ទីរូបភាពពីបណ្ណាល័យរូបថតមួយទៅបណ្ណាល័យរូបថតមួយទៀត ដោយសង្កត់លើរូបថត ដើម្បីបង្ហាញម៉ឺនុយបរិបទ។

Apple TV និង iCloud.com

យើងបាននិយាយអំពី iPhone, iPad និង Mac ទាំងអស់គ្នា ប៉ុន្តែចុះ Apple TV និង iCloud នៅលើគេហទំព័រវិញ? ខណៈពេលដែលអ្នកមិនអាចដំឡើងមុខងារទាំងនេះណាមួយនៅលើ Apple TV ឬ iCloud នៅលើបណ្តាញ អ្នកអាចធ្វើបាន។ អ្នកអាចមើលរូបថត ពីបណ្ណាល័យរូបថតដែលបានចែករំលែក។


ខ្លឹមសារនៃអត្ថបទប្រកាន់ខ្ជាប់នូវគោលការណ៍របស់យើង ក្រមសីលធម៌វិចារណកថា។ ដើម្បីរាយការណ៍ការចុចកំហុស នៅទីនេះ.

ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ៖ AB Internet Networks 2008 SL
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។