He aha te waa ka kite ahau i te kaupapa a Apple?

pepapata-matua

E mohio ana te nuinga o aatau kaipānui pono katoa, a te Taite e tu mai nei, Oketopa 27, ka tu he huihuinga papaho hou a Apple, mena kaore he miharo mo te meneti whakamutunga, ka arotahi atu ki nga rorohiko rorohiko a Mac, otira. hou, whakahoutanga me te maama ake o te MacBook Pro.

I roto i te iPhone Tuturu ka mohio matou ka panuihia e koe mai i nga tini rohe o te ao, no reira, i tenei ra ka whakaatuhia atu e matou ki a koe he aha te waa ka tiimata te huihuinga Apple i to whenua. Ma tenei, ka taea e koe te timata ki te whakamahere i te kupu whakahoki ka korerotia e koe ki to rangatira mo te kore e mahi i taua ra 😈.

Te whakamahana mo te kaupapa MacBook

E toru noa matou ra te tawhiti atu i te kaupapa whakamutunga ka purihia e Apple i te 2016. Hei te Taite e tu mai ana ko nga tono mo te kaupapa "Tena ano" kua tukuna mai.

E Ki ana evento Ka whakahaerehia ki runga i te Campus ake a Apple, kei reira ona "tari matua", i Cupertino, California, he waahi me te iti ake o te kaha atu i a Bill Graham i San Francisco, maana e tuku, mena ka whakaae koe ki ahau, kia tino piri .

"Kia ora ano" ka arotahi atu ki nga rorohiko a Apple, ana ko nga mea katoa e tohu ana ka kite tatou i te MacBook 13-inihi hou, te taenga mai o te hono USB-C ki te MacBook Air, me te mea hou MacBook Pro he hoahoa hou, he angiangi, he maama, he papapihi papaa, pa pa OLED, Touch ID, USB-C me te maha atu. Te ahua, kaore he korero mo te iMac me te Mac Pro, no reira me tatari tatou mo te 2017.

Ka rite ki te tikanga, ka tiimata te huihuinga i te 10 i te ata e ai ki te waa o Los Angeles (California). Ka whakaputahia i roto i te rerenga kia maataki koe ma te Safari ranei i runga i to TV Apple. Engari ki te kore koe e noho i California, koinei nga haora mo to rohe, a ka taea e koe te arahi i a koe mena kei kore to whenua i te raarangi. Ka taea hoki e koe te whakamahi i tenei pūtahuri rohe wā.

  • Whakaaturanga, Paraguay: 13:00
  • Atlanta, United States: 13:00
  • Bogota, Colombia: 12:00
  • Buenos Aires, Argentina: 14:00
  • Caracas, Venesuela: 13:00
  • Taone nui o Guatemala, Guatemala: 11:00
  • Guayaquil, Ecuador: 12:00
  • Havana, Cuba: 13:00
  • La Paz me Sucre, Bolivia: 13:00
  • Lima, Peru: 12:00
  • Los Angeles, United States: 10:00
  • Madrid, Spain: 19:00
  • Managua, Nicaragua: 11:00
  • Taone nui o Mexico, Mexico: 12:00
  • Montevideo, Uruguay: 14:00
  • New York, United States: 13:00
  • Panamana, Panamana: 12:00
  • San José, Costa Rica: 11:00
  • San Juan, Puerto Rico: 13:00 i te ahiahi
  • San Salvador, El Salvador: 11:00
  • Santiago de Chile, Chile: 13:00
  • Santo Domingo, Dominican Republic: 13:00
  • Sao Paulo, Brazil: 14:00
  • Tegucigalpa, Honduras: 11:00

Ka taea hoki te toro ki te paetukutuku kaupapa me taapiri tika i te waa whakarite ki to maramataka, ahakoa e ruarua ana ka wareware koe ki a koe.


Ko nga korero o te tuhinga e piri ana ki o maatau kaupapa o matatika whakatika. Ki te ripoata i tetahi paatene paato Here.

He korero, waiho i a koe

Waiho to korero

Ka kore e whakaputaina tō wāhitau īmēra. Kua tohua ngā āpure e hiahiatia ana ki *

*

*

  1. He kawenga mo nga raraunga: Miguel Ángel Gatón
  2. Te kaupapa o te raraunga: Whakahaerehia te SPAM, te whakahaere korero.
  3. Ture: To whakaae
  4. Whakawhitinga korero: Kaore nga korero e tukuna ki nga taha tuatoru engari ma te ture herenga.
  5. Rokiroki raraunga: Paetukutuku e whakahaerehia ana e Occentus Networks (EU)
  6. Tika: I nga wa katoa ka taea e koe te whakaiti, te whakaora me te muku i o korero.

  1.   whae ka mea

    Ko "Will" kei te taha o te tilde.