Кармен Родригез

Мојата страст кон технологијата се роди со Apple и се вкорени во мене пред неколку години и сега не можам да престанам да учам и да сакам повеќе. Поради оваа причина, пишувам за да информирам за најдобрите новости на iPhone и другите уреди на брендот со моето искуство и знаење.

Кармен Родригез има напишано 236 статии од октомври 2013 година