Мигел Хернандез

Уредник, гик и lубител на „културата“ Епл. Како што би рекол Стив sобс: „Дизајнот не е само изглед, дизајнот е како функционира“. Во 2012 година мојот прв iPhone падна во мои раце и оттогаш нема јаболко што ми одолеа. Постојано анализирање, тестирање и гледање од критична гледна точка што Apple ни нуди и на ниво на хардвер и софтвер. Далеку од тоа да бидам „фанбој“ на „Епл“, сакам да ви ги кажувам успесите, но повеќе уживам во грешките. Достапно на Твитер како @ miguel_h91 и на Инстаграм како @ MH.Geek.