Карим Хмејдан

Здраво! Започнав во светот на Apple со iPod Shuffle, сè беше прекрасно, можноста да ве изненадам со случајни песни што ги вклучивте во плејлистата iTunes. Потоа дојдоа iPod Nano, iPod Classic и iPhone 4 ... Фасциниран од екосистемот Купертино го најдов своето место во Actualidad iPad, по ова направивме скок до Actualidad iPhone со одличен тим со кој го споделувам „geek „на Купертино, и со кого продолжувам да учам секој ден. Да се ​​исклучи? Да, но со гаџет на Apple;)

Карим Хмејдан има напишано 1299 статии од август 2016 година