Тони Кортес

Apple создава уреди за да ни го олесни животот. Но, тоа е универзум кој постојано се развива и секогаш сакам да сум во тек. Возбуден сум што учам и вежбам нови искуства со моите манзанити и ги споделувам со читателите. Закопчан од универзумот создаден од sобс, откако мојот Apple Watch ми го спаси животот.

Тони Кортес има напишано 514 статии од јули 2019 година