Луис Падилја

Диплома по медицина и педијатар по вокација. Корисник на Apple од 2005 година, кога го купив мојот прв iPod nano. Оттогаш, сите видови на iPhone, iPad, Mac, AirPod, Apple Watch ми поминаа низ моите раце ... По избор или потреба, учам сè што знам засновано на часови читање, гледање и слушање на секаква поврзана содржина со „Епл“ и затоа сакам да ги споделувам своите искуства на блогот, на каналот „Јутјуб“ и на „Подкаст“.