Airtag

Објавен е нов фирмвер за AirTags

Продолжувајќи со серијата ажурирања, Apple ја лансираше новата верзија на фирмверот за AirTag кои, засега, не додаваат ништо ново

AirPods Pro 2 и iPhone

Најдобрите трикови за AirPods Pro 2

Ви прикажуваме скриени поставки и функции за кои не сте знаеле за да го извлечете максимумот од вашиот нов AirPods Pro 2 (и други)

Номадски футроли за iPhone 14

НОМАД футроли за iPhone 14

Ги тестиравме спортските и кожните футроли на брендот Nomad за iPhone 14, комбинација на заштита и дизајн за вашиот телефон

Куќишта за iPhone

Најдобрите футроли за вашиот iPhone 14

Дали веќе го имате вашиот iPhone 14? Па, еве ви го прикажуваме најдоброто од најдобрите за да го заштитите вашето скапоцено богатство, за сите вкусови и џебови.

Anker зделки за Amazon Prime Day

Слушалки, звучници, звучници, камери за надзор... широк асортиман на производи Anker на продажба за Amazon Prime Day

Така се и новите AirPods Pro 2

Некои слики ни покажуваат каков би можел да биде следниот AirPods Pro 2 што Appel го подготви за крајот на оваа година.

Мојот часовник Лајт

Црн петок: додатоци за вашиот iPhone

Ако барате економична алтернатива за Apple Watch, овде ви прикажуваме 3 интересни опции кои треба да ги земете во предвид и кои се во продажба