Преглед на звучници ZIPP Mini Copenhagen

Звучникот ZIPP Mini Copenhagen има многу добар квалитет на звук и многу внимателен дизајн. Тој нуди поврзување преку Bluetooh, Wifi, AirPlay, Spotify и повеќе!

Магија на цртичка

Ако безжичните слушалки Bragi Dash веќе беа откритие. Ако има слушалки кои можат да се сместат внатре ...

Безжичен концепт EarPods

Веќе некое време, скоро секоја недела презентираме нови концепти за iPhone 7, секој повеќе ...

Најдобри случаи со iPhone SE

Најдобри случаи со iPhone SE

Ова се НАЈДОБРИТЕ СЛУЧАИ за iPhone SE. Заштитете го вашиот мобилен Apple со овој каталог на навлаки по најдобра цена што ќе спречи гребење и пукање.

Најдобри случаи за вашиот iPhone

Дали сакате да купите или да дадете футрола iPhone 6s за Божиќ? Тука ви даваме идеи за да ја купите НАЈДОБРАТА кутија за мобилен Apple.