Најдобри трикови со iOS 13

Ви ги покажуваме најдобрите трикови за да се справите со iOS 13 како експерт и кои не заземаат големи наслови во прегледите.

iOS 12.4

Веќе не е можно да се спушти на iOS 12.3

Момците од Купертино повеќе не дозволуваат да ги потпишуваат претходните верзии на iOS 12.4 преку нивните сервери, така што можеме да инсталираме само iOS 12.4

Ова е новиот iPadOS мултитаскинг

iPadOS ни носи многу подобрувања во мултитаскинг што ни овозможуваат пристап до неколку апликации истовремено, влечење елементи или брзо отворање апликации.