Како да користите iCloud Keychain на iPhone

Објаснуваме како да го конфигурирате iCloud Keychain, како работи, кои податоци ги складира и сè што ви треба за да извлечете максимум од него

Тим Кук: „Не избегнуваме данок“

Тим Кук зборуваше во Франција за весникот „Фигаро“ и не престана да допира на ниту едно од важните прашања што ги засегаат тековните работи на компанијата „Епл“.