Сириското потекло на Apple

Ја прегледуваме приказната за сириското потекло на основачот на „Епл“, Стив sобс, сириско потекло што треба да нè натера да размислиме за сириската хуманитарна драма.

Apple Watch или Android Wear за iPhone?

Сега кога Android Wear е компатибилен со iPhone, дали ќе купите Apple Watch или паметен часовник со системот Google? Ние ги решаваме вашите сомнежи.

Шаблон за намалување на вашиот MicroSIM

Преземете го образецот за да ја прилагодите и исечете вашата СИМ-картичка и претворете ја во microSIM, формат широко користен во iPhone и други мобилни телефони.

Ние темелно ја анализираме Apple Music

„Епл“ сака да го популаризира својот новоиздаден „Епл мјузик“, ова се клучевите на услугата за стриминг музика што ќе биде промовирана на 30 јуни.

Случајот со Apple Watch Epik сега е на Kickstarter

Случајот „Епик“, кој ветува дека ќе му даде дополнителна заштита на вашиот „Епл Воч“, достигна половина од целта за инвестирање првиот ден на „Кикстартер“.

Apple Watch лесно се гребе и лесно се поправа

Многу сопственици на нерѓосувачки челик Apple Watch започнуваат да објавуваат фотографии на кои се гледа како нивните часовници се видливо оштетени од гребнатинки.