iTunes 11 на Macbook iPhone и iPad

Создадете сметка на iTunes во САД

Објаснуваме како можете да креирате сметка на iTunes во Соединетите Држави за да имате корист од курсот долар-евро и да уживате во ексклузивни апликации.

Хардвер WWDC 2013

Што очекуваме од WWDC 2013?: Хардвер

Сè помалку има за WWDC 2013 и да ги завршиме проценките на она што го очекуваме, ви ги претставуваме уредите што би можеле да ги видиме на 10 јуни

Новиот iPod Touch 5G од 16 GB одблизу

Пристигнуваат првите единици на новиот iPod Touch 5G и веќе имаме фотографии и видеа што ни ги прикажуваат деталите одблизу.

Добивајте ГМи-пошта на iCloud со Push

GMail ја повлече поддршката за размена и го изгубивме притисокот. Со овој „трик“ можеме да го вратиме користејќи ја нашата сметка iCloud.

ShiftLife - Организатор на смени за iOS

ShiftLife е идеална апликација за оние кои работат во смени. Благодарение на шаблоните што можете да ги креирате, можете лесно да ги додадете во вашиот календар

Тока Бока: игри за најмалите

Тока Бока развива игри наменети за најмалите истовремено да се забавуваат и учат. Сечењето коса, да се биде лекар или готвењето може да биде забавно

Дух повикува на FaceTime?

Според широк спектар на извештаи, многу корисници на iPhone 4 добиваат повици на „духови“ за време на викендите на ...