Powerbeats Pro може да се нарача од 3 мај

Почнувајќи од 3 мај, корисниците заинтересирани за набавка на Powerbeats Pro ќе можат да го сторат тоа, но ќе мора да почекаат до 10 мај за да ги добијат.

Рангираме 5 лиценци за Infuse Pro 6

Рангираме пет лиценци на Infuse Pro 6, најдобрата апликација за репродукција на мултимедијални датотеки на нашиот iPhone, iPad и Apple TV.

AppleCare + достапен во Шпанија

Apple додава AppleCare + за корисниците во Шпанија. Со ова се покриени паузите на екранот AppleCare +, меѓу другите оштетувања

Spotify против Apple

Spotify реагира остро на Apple

Расправијата помеѓу Spotify и Apple, имаше нова епизода во одговорот што шведската фирма ја објави на последната изјава од Apple