рекламирање

Наноалични триаголници и мини триаголници: контрола на бојата, ритамот и домашната автоматизација

Ги тестиравме новите светла на Нанолеф, со триаголни форми, комбинирани едни со други и со функции на допир што ви овозможуваат да ...

Чип

Yearе ги видиме првите уреди за автоматизација на домашни CHIP компатибилни со Apple, Amazon и Google оваа година

На добар пат сме да ги универзализираме системите за автоматизација на домот. Конзорциумот на производители на уреди за автоматизација на домот CHIP, со ...