IPhone 12 mini може да се прекине во април

Од ЈП Морган посочуваат дека „Епл“ би можел да престане да го произведува „Ајфон 12 мини“ поради ограничениот успех што го имаше на пазарот.

iPhone 12

IPhone 12 може да снима 4K видео на 240fps

IPhone 12 Pro може да снима 4K видео со 240fps. Не е многу јасно дали ќе биде реално или фаќањето ќе биде во 4K со 120fps и iPhone ќе го интерполира потоа.

Атарот на iPhone 12

Видео на макетата за iPhone 12

Видео на атарот или моделите што ги видовме на фотографиите пред неколку недели. Првите примероци стигнуваат до корисниците кои ги купиле

iPhone 11 Pro

iPhone 12: 128 GB меморија и 6 GB RAM меморија

Станува збор за складирање и RAM меморија на iPhone 12 Pro, кој очигледно ќе започне од 128 GB за сите модели и ќе достигне 6 GB RAM меморија во моделите „Pro“.

На овие слики „се гледа“ iPhone 12 Pro

Новите протекувања овозможуваат создавање на прилично сигурни слики за тоа како ќе изгледа следниот iPhone 12 Pro и изгледа спектакуларно