पौराणिक कथाको बारेमा तपाईंले जान्नुपर्ने सबै कुरा: यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहोस्?

यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहोस्

La सुरक्षा एप्पल को लागी एक सबै भन्दा महत्वपूर्ण पक्ष हो। केवल यस लेखको शीर्षक पढेर तपाईंले पक्कै पनि यो संख्या याद गर्नुहुनेछ जुन तपाईंको आईफोन वा आईप्याडको स्क्रीनमा प्रश्न देखा पर्‍यो। यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहुन्छ? जब तपाईं नयाँ उपकरण किन्नुहुन्छ, जब तपाईं अद्यावधिक वा आफ्नो iDevice पुनर्स्थापित ... यो प्रश्न सबै प्रयोगकर्ताको स्क्रीन पर्दा पछाडि एप्पल आइट्यून्स संग उपकरणको सिंक्रोनाइजेसन गर्न प्रासंगिकता दिए पछि।

तर हामीले हामीले कम्प्युटरमा दिने प्रभाव र अनुमतिहरू महसुस गर्न सक्दैनौं जब हामी «विश्वास«। यस लेखमा हामी पौराणिक प्रश्नको सबै अज्ञातहरू खाली गर्न प्रयास गर्ने छौं कि एप्पलले हरेक पटक उत्तर दिन्छ जब हामी आफ्नो उपकरणलाई नयाँ कम्प्युटरमा जडान गर्छौं: यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहुन्छ?

यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहोस्?: वास्तवमा यो के हो?

स्टीव जॉब्सको कम्पनी, जीवितै छँदा, यो सुविधालाई a को रूपमा प्रस्तुत गर्‍यो विश्वास / सुरक्षा श्रृंखला कम्प्युटरहरूको साथ जुन दैनिक जीवनमा उपकरणसँग सम्पर्क राख्छ। अर्को शब्दहरुमा, यस सतर्कता को मिशन कम्प्यूटरहरु र बाह्य उपकरणहरु को हाम्रो जानकारी को पहुँच बाट रोक्न थियो।

हामी सबैलाई थाहा छ सतर्कताले कसरी काम गर्छ। जब हामी पहिलो पटक युएसबी मार्फत हाम्रो आईफोन वा आईप्याड कम्प्युटरमा जडान गर्छौं, तपाईंसँग यी लाइनहरू माथि जस्तो एक सतर्कता देखा पर्दछ जुन तपाईं स्पष्ट रूपमा पढ्न सक्नुहुन्छ:

यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहुन्छ? तपाईं जडित हुँदा तपाईं यो कम्प्युटरबाट सेटि and्हरू र डाटा पहुँच गर्न सक्नुहुनेछ

यो उपकरणले कसरी काम गर्छ भनेर बुझ्नको लागि हामी आफैंलाई एउटा रूपकमा आधारित गर्दैछौं। जब हामी थिच्दछौं "भरोसा" हामी दिइरहेका छौं विशेष कुञ्जी हाम्रो कम्प्युटरमा, जुन खोल्नको लागि सहि फारम हुनेछ Puerta हाम्रो उपकरणको। यदि हामी आईफोन वा आईप्याड आईप्ट कनेक्ट गर्दा कुञ्जी-लक खेल, हाम्रो उपकरणबाट जानकारी कम्प्युटर प्रवेश गर्नेछ। अन्यथा, उपकरणले कुनै पनि डेटा जडान गरिएको कम्प्युटरमा जानबाट रोक्छ।

यदि हामीले एउटा कम्प्युटरलाई आधिकारिक नगर्ने निर्णय गरिसकेका छौं भने, हरेक पटक जब हामी आफ्नो आईडाइभिस कनेक्ट गर्दछौं, सतर्कता देखाइनेछ। अर्कोतर्फ, यो ध्यान दिनुपर्दछ कि यदि हामीले device महिना भन्दा बढीको लागि आधिकारिक कम्प्युटरमा हाम्रो उपकरण जडान गरेको छैन भने, a प्रमाण पत्रको समयावधि। यसले कम्प्युटरमा विश्वास पुष्टि गर्न चेतावनीको उपस्थितिलाई संकेत गर्छ।

कुन जानकारीले आधिकारिक कम्प्युटरहरूको पहुँच गर्न सक्दछ?

यो धेरै राम्रो छ कि हामी धेरै कम्प्युटरहरूमा विश्वास गर्दछौं, जबसम्म तिनीहरू हाम्रो दैनिक प्रयोगका लागि हुन् र हाम्रो व्यक्तिगत जीवन बाहिरका मानिसहरूले पहुँच गर्न सक्दैनन्। किन? धेरै सजीलो। निश्चित कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नु भनेको यो हुन सक्दछ निम्न डाटामा पहुँच गर्नुहोस्:

  • आईओएस उपकरण सि Sy्ख्रोनाइज गर्नुहोस्: त्यो हो, कम्प्युटरमा जानकारी भण्डार
  • ब्याकअपहरू सिर्जना गर्नुहोस्: यद्यपि तपाईं यी प्रतिलिपिहरूमा पासवर्डहरू राख्न सक्नुहुनेछ, यो अझै पनि खतरामा छ हाम्रो कम्प्युटरमा हाम्रा उपकरणहरूको ब्याकअप प्रतिलिपिहरू जुन अन्य व्यक्तिले पहुँच गर्न सक्दछन्।
  • उपकरणमा भिडियोहरू, फोटोहरू, सम्पर्कहरू र अन्य सामग्रीहरूमा पहुँच गर्नुहोस्

यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहोस्, तपाईं शंका गर्नुहुन्छ

तपाईं कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहुन्छ कि गर्दैनन् छनौट गर्नुहोस्

पौराणिक प्रश्नले कसरी काम गर्दछ भनेर स्पष्ट गर्न: यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहुन्छ? यी चरणहरू हुन् जसले सतर्कता उपकरणमा देखा पर्नेछ जबसम्म हामीले यसलाई पहिले जडान गरेका छैनौं वा हामी पहिले नै यसमा विश्वास गर्दछौं।

  1. तपाईंको कम्प्युटर वा अन्य उपकरणमा तपाईंको आईफोन, आईप्याड वा आईपड टच जडान गर्नुहोस्।
  2. आईओएस उपकरण अनलक गर्न तपाईंको कोड प्रविष्ट गर्नुहोस् (यदि तपाईंसँग यो छ भने)।
  3. यदि तपाइँ कम्प्युटर वा अन्य जडित उपकरणलाई विश्वास गर्न चाहनुहुन्न भने प्रेस गर्नुहोस् विश्वास नगर्नुहोस् आईओएस उपकरणमा। यदि तपाईं आफ्नो कम्प्युटर वा अन्य उपकरणलाई विश्वास गर्न चाहनुहुन्छ भने प्रेस गर्नुहोस् विश्वास
  4. यसको विपरित, यदि तपाइँ कम्प्युटरमा जडित हुनुहुन्छ भने थिच्नुहोस् ITunes मा जारी राख्नुहोस्। यदि तपाईंले अर्को उपकरणसँग जडान गर्नुभएको छ भने, कुनै अन्य प्रश्नहरूको उत्तर दिनुहोस्।

कुन कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहुन्छ परिमार्जन गर्ने

यदि तपाईं कम्प्युटरहरूमा विश्वास गर्न रोक्न चाहनुहुन्छ जुन तपाईं पहिले विश्वास गर्नुहुन्छ, तपाईं सक्नुहुन्छ। कारणहरू कम्प्युटरमा भाइरसको उपस्थिति हुनसक्दछ वा किनकि तपाईंले यसलाई बेच्दै हुनुहुन्छ, अन्य कारणहरूको बीचमा।

आईओएस (संस्करण .8.0.० पछि) ले हामीलाई केहि सरल चरणहरूमा यसलाई अनुमति दिन्छ:

दायाँ बायाँ हेर्नुहोस्: जब तपाइँ निम्न चरणहरू गर्नुहुन्छ, तपाईले विश्वास गर्नु भएको कम्प्युटरहरूमा सबै पहुँच पुनर्स्थापना हुनेछ। त्यो हो, जब तपाइँ विश्वासिला कम्प्युटरहरूमा जडान गर्नुहुन्छ, तपाइँले फेरि जवाफको उत्तर दिनुपर्नेछ यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहुन्छ? थप रूपमा, तपाईंले स्थापना गर्नुभएको बिभिन्न अनुप्रयोगहरूको स्थान अनुमतिहरू पुनःभण्डारण हुनेछ।

  1. तपाईंको उपकरण सेटिंग्स पहुँच गर्नुहोस्
  2. प्रविष्ट गर्नुहोस् सामान्य
  3. सेक्सन खोज्नुहोस् रिसेट गर्नुहोस्
  4. चयन गर्नुहोस् स्थान र गोपनीयता रिसेट गर्नुहोस्

समस्या निवारण: यस कम्प्युटरलाई विश्वास गर्नुहोस्

सतर्कता देखाइएको छैन, म के गर्ने?

आश्वासन दिनुहोस्, त्यो पहिलो चीज हो। यो सामान्य हो कहिलेकाँही चेतावनी देखा पर्दैन तपाइँको कम्प्युटरलाई विश्वास गर्न। एप्पल समर्थनका अनुसार यी कारणहरू हुन सक्छन्, एक चोटि हेर्नुहोस्:

  • ITunes को पुरानो संस्करण
  • उपकरण पुन: जडान गर्नुहोस्
  • अर्को USB / लाइटनिंग केबल प्रयास गर्नुहोस्
  • तपाईंको कम्प्युटर र आईफोन / आईप्याड पुनःस्टार्ट गर्नुहोस्

यदि ती अझै पनि यी पक्षहरूको समीक्षा पछि काम गर्दैन भने, iOS गुणहरू खेलमा आउँदछन्:

  • सुरक्षा सेटिंग्स रिसेट गर्नुहोस्: सेटिंग्समा जानुहोस्> सामान्य> रिसेट> स्थान र गोपनीयता रिसेट गर्नुहोस्
  • उपकरणको नेटवर्क सेटिंग्स परिमार्जन गर्नुहोस्: यदि माथी काम गर्दैन भने, सेटिंग्स> जेनेरा> रिसेट> नेटवर्क सेटिंग्स रिसेट मा जानुहोस्

र अन्तमा यदि हामीले पहिले वर्णन गरेको कुराले केहि काम गरेको छैन भने: एप्पल लाई सम्पर्क गर्नुहोस्।


लेखको सामग्री हाम्रो सिद्धान्तहरूको पालना गर्दछ सम्पादकीय नैतिकता। त्रुटि क्लिक गर्न रिपोर्ट गर्नुहोस् यहाँ.

टिप्पणी गर्न पहिलो हुनुहोस्

तपाइँको टिप्पणी छोड्नुहोस्

तपाईंको ईमेल ठेगाना प्रकाशित हुनेछैन। आवश्यक फिल्डहरू चिन्ह लगाइएको छ *

*

*

  1. डाटाको लागि जिम्मेवार: AB इन्टरनेट नेटवर्क 2008 SL
  2. डाटाको उद्देश्य: नियन्त्रण स्पाम, टिप्पणी प्रबन्धन।
  3. वैधानिकता: तपाईंको सहमति
  4. डाटाको सञ्चार: डाटा कानुनी बाध्यता बाहेक तेस्रो पक्षलाई सूचित गरिने छैन।
  5. डाटा भण्डारण: डाटाबेस ओसीन्टस नेटवर्क (EU) द्वारा होस्ट गरिएको
  6. अधिकार: कुनै पनि समयमा तपाईं सीमित गर्न सक्नुहुनेछ, पुन: प्राप्ति र तपाईंको जानकारी मेटाउन।