Édisi kadua kaméra termal FLIR sumping kana iPhone

FLIR-termal-kaméra

Generasi kadua kaméra termal anu parantos diobrolkeun ti Januari sareng anu bakal cocog sareng iPhone sareng iPad parantos sumping. Édisi munggaran diawalan dina 2014 kanggo iPhone 5 sareng 5S, salaku aksésori akuntansi anu ngamungkinkeun urang ningali sareng nyandak gambar termal kalayan gampang sareng gancang anu iPhone pasihkeun ka kami.Salajengna, aksésorisna rada leutik, gunana sareng otonom supados henteu janten gangguan, kanyataanna éta tiasa dianggap alat damel di daérah-daérah tertentu.

Generasi kadua ieu parantos sayogi pikeun iPhone sareng iPad, sareng éta ogé bakal sumping kana Android dina bulan Juli. Aksésori ieu nyambung kana alat ios ngalangkungan kabel kilat, janten kami anggap yén dina terminal Android éta bakal disambungkeun ngalangkungan konektor microUSB. Édisi anyar kaméra termal portabel ieu anu disebat FLIR parantos ningkat ku opat kali résolusi édisi munggaran. Tangtosna, kaméra gaduh batréna nyalira supados henteu ngirangan batré alatna teuing.

Kalayan jenis kaméra ieu tiasa seueur dianggo lapangan, alat penting contona pikeun aranjeunna anu didédikasikeun pikeun kondisikeun tempat sareng bumi, sahingga tiasa mastikeun yén henteu aya kabocoran hawa panas atanapi tiis di bagéan tempat anu beda. . Salaku tambahan, jenis téknologi ieu lumrah di bidang pulisi sareng militér kusabab aplikasi lapanganna anu béda. PDi sisi anu sanésna, SDK pikeun pamekar, boh pikeun ios sareng Android, bakal dileupaskeun sakedap kanggo ngadamel kaméra cocog sareng aplikasi anu sanés sareng ngagedekeun jajaran tindakanana.n.

Upami anjeun hoyong mésérna, anjeun tiasa nyayogikeun éta $ 250, atanapi mésér édisi anu lami pikeun $ 150 upami parobihan résolusi henteu cekap pikaresepeun. Hiji conto deui kumaha nyandak smartphone ku kami parantos ngamajukeun dunya asesoris, janten sababaraha alat damel anu ampir diperyogikeun kusabab gampang sareng kagunaan panggunaanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tanda cenahna

    Nya, éta mangrupikeun salah sahiji hal anu kuring resep upami alat iPhone anu sami parantos dilaksanakeun. Tapi éta masih warta alus!