Muterkeun deui pidéo pidéo nambihan fitur sareng musik anyar

replay

Pikeun sadayana anu henteu ngupingkeun Podcast of Actualidad iPad, dimana kami kantos nyarioskeun tentang aplikasi ieu, Replay mangrupikeun éditor pidéo anu ampir otomatis, anu ngamungkinkeun urang ngadamel komposisi sareng pidéo atanapi gambar urang ngan ukur sababaraha detik kalayan hasil anu spektakuler. Aplikasi ieu parantos mecenghul sababaraha kali dina presentasi Apple pangénggalna muji operasina sareng kesederhanaan panggunaan na.

Sanaos panawaran ieu eÉta sayogi kanggo diunduh sacara gratis, anu tiasa urang ngadamel pidéo anu teras-terasan nganggo témplat anu sami, éta ngagaduhan pembelian di aplikasi kanggo ngaksés sababaraha jinis témplat ku lagu masing-masing. Upami urang hoyong nambihan musik nyalira, urang ogé tiasa ngalaksanakeunnana ti perpustakaan iTunes.

balikeun deui1

Pembaruan anu nembé ditampi aplikasi nyandak urang desain anyar pikeun milih lagu anu tos disetél boh anu parantos disimpen dina alat kami, salian ti kalebet lagu anyar, kualitas pidéo anu dihasilkeun ku aplikasi ogé parantos ningkat sareng sababaraha kasalahan anu kauninga ku pangguna parantos dilereskeun.

Antarbeungeut musik anyar

Ti waktos ayeuna éta langkung gampang pikeun nambihan musik kana pidéo anu urang jieun ku aplikasi. Unggal témplat atanapi gaya ngagaduhan musik anu pakait dimana urang tiasa netepkeun titik awal sareng akhir tina lagu anu tos ditangtoskeun atanapi anu urang candak tina perpustakaan musik urang.

Lagu anyar kanggo nambihan kana pidéo

Kalayan update ieu urang gaduh 55 lamping digolongkeun dina genre musik anu béda: disko jogét, imah jero, musik santai, éléktronik, pop, folk, rock, indie sareng hip hop.

Ningkat kualitas video

Ongkos bit parantos naék sahingga hasil komposisi urang katingali langkung saé tibatan kantos sareng urang tiasa ngabagi éta tanpa masalah kualitas sareng réréncangan dina jaringan sosial

Lenguages ​​Anyar

Parantos nempatkeun, jalma-jalma di Replay parantos nambihan kasaluyuan sareng Thailand, Ibrani, Arab sareng Polandia.

Upami éta kajantenan ka anjeun sapertos kuring, yén pembaruan iMovie pangénggalna parantos ngarobah aplikasi janten labirin pilihan, Muterkeun deui mangrupikeun alternatif anu pangsaéna di App Store.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.