10 Aplikasi pikeun iPad Air sareng iPad Mini Rétina Dipidangkeun ku Apple (sareng III)

iPad Air Ipad Mini Rétina

Kami teraskeun sareng bagian katilu tina 10 aplikasi dirancang pikeun nguntungkeun Ngamangpaatkeun prosesor anyar sareng tampilan rétina anu ngagaduhan iPad Air sareng iPad Mini Retina énggal. Aplikasi ieu parantos dipilih khusus ku Apple.

Sakumaha urang parantos ngawartosan anjeun tina iPad News, ti kamari iPad Air sayogi di toko Apple, kalayan anu pikeun nguji éta primera sareng bagian kadua aplikasi ieu didesain khusus pikeun alat ieu sareng iPad Mini.

Élmu populér +

Élmu populér + nyaéta a majalah digital tina téknologi, sains, gadget, rohangan sareng seueur deui. Tina Air sareng iPad Mini Retina anjeun tiasa ngaraosan fitur-fitur khusus sapertos galeri poto, pidéo sareng kontén interaktif sanés.

[aap 364049283]

SketchBook Pro pikeun iPad

Aplikasi pikeun ngadamel skétsa dina iPad Air sareng iPad Mini Rétina. Ngaropea kanvas anjeun sareng nganggo rupa-rupa sikat sareng warna pikeun ngagambar. Anjeun tiasa ngarekam parobihan anu béda pikeun ningali éta dina pidéo teras nyimpenna di galéri.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Langit Gamblers: Raiders Storm

Éta kaulinan tarung pamungkas disetél dina WWII. Anjeun tiasa ilubiung dina gelut anjing, ngajagaan kota, ngabongkar struktur musuh…. Diantara setting anu diciptakeun nyaéta garis basisir Dover sareng Mutiara Harbour.

Langit Gamblers: Storm Raiders (AppStore Link)
Langit Gamblers: Raiders Storm4,99 €

Déwan Status

Kontrol dina data sadidinten. Anggo dasbor aplikasi pikeun ningali kalénder, tweet, email, cuaca, berita, sareng seueur deui. Anjeun tiasa ogé ngonpigurasikeun data pikeun ngalacak bisnis atanapi organisasi anjeun

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

StockTouch

Kalayan aplikasi ieu anjeun bakal ngarobih jalan ngartos pasar saham. Ku ningali statistik pasar, anjeun tiasa mendakan wawasan ngeunaan perusahaan sareng séktor, ogé diajar inpormasi sajarah ngeunaan perusahaan.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Pitunjuk Langit: Tingali Wengi atanapi siang

Kalayan nunjuk iPad nuju ka langit anjeun tiasa otomatis mendakan bintang, rasi, planét, satelit diantara anu sanésna. Éta salawasna pikaresepeun, henteu paduli umur, pikeun niténan langit pikeun mendakan sagala rupa anu disumputkeun di dinya.

Panungtun Langit (Link AppStore)
Petunjuk Langitbebas

Sketches Tayasui

Dirancang ku seniman pikeun saha waé anu dianggo. Aplikasi ieu sampurna pikeun nyerat ideu, ilustrasi, ngalukis nganggo cat cai ... atanapi naon waé anu ngalangkungan émutan anjeun.

Sketsa Tayasui (Tumbu AppStore)
Sketches Tayasuibebas

Bloomberg pikeun iPad

Tetep béja ngeunaan beja bisnis sareng kauangan pang anyarna ti perusahaan anu anjeun nuturkeun pikeun ningali kumaha portopolio saham anjeun naék. Gampang pisan sareng intuitif ngartos kinerja saham sareng grafik.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Diptiq PDQ

Diptiq PDQ mangrupikeun cara anu paling gancang pikeun nyieun kolase poto sareng bagikeun ka babaturan anjeun. Kalayan layar rétina anjeun bakal resep kana komposisi anu anjeun damel dina cara anu ageung.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Pantry Sakabéh

Aksés gampang pikeun resep dahareun sadayana ngajaga gaya hirup séhat. Éta ogé ngagaduhan pituduh kaséhatan. Sadayana dirancang pikeun nginpokeun ngeunaan manpaat sakabeh pangan: ningkatkeun bobo, ngirangan beurat, kéngingkeun énergi ...

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Inpormasi lengkep -10 Aplikasi pikeun iPad Air sareng iPad Mini Rétina Dipidangkeun ku Apple (I), 10 Aplikasi pikeun iPad Air sareng iPad Mini Rétina Fitur ku Apple (II)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.