17 fitur anyar dina ios 8 Béta 2

ios8-béta2

Apple ngarilis béta 2 tina ios 8 anyar na kamari, beuratna di 359 megabyte, henteu aya berita saluareun anu diarepkeun.

Kuring ngingetan yén ieu betas aranjeunna ngan ukur aya pikeun pangembang. Henteu disarankeun pikeun masangkeunana dina alat pikeun dianggo sapopoé kusabab masalah tiasa timbul sareng Apple henteu tanggel waler di tim anu henteu dikenal salaku pamekar.

Daptar parobahan utama;

  1. Podcast App dipasang sacara standar dina vérsi na 2.2 podcast
  2. Meungpeung iklan de Safari anu ngarah langsung ka App Store, ayeuna meryogikeun otorisasi pangguna pikeun mukakeunana di App Store.
  3. Pilarian Ramat Wéb ngamungkinkeun anjeun milarian situs khusus. Anjeun kedah ngarujuk aranjeunna dina pamilarian sareng ngémutanana dina setélan Safari. Loka-gancang-milarian
  4. Ciwit kaluar dina Safari ka tingali sadayana tab kabuka di tukang.
  5. Pilihan anyar di iMessage Hal ieu ngamungkinkeun tandana sadaya pesen sakumaha anu parantos dibaca. maca-sadaya
  6. Parobihan éstétika iMessage, kaméra sareng tombol sora di sisi kotak pesen ayeuna kulawu. Kaméra-Sora
  7. Urang tiasa ngaktipkeun «Nyokot kanggo ngupingkeun» dina Setélan Pesen, anu ngamungkinkeun ngadangukeun teras engké bales pesen audio asup ku neundeun telepon caket kana ceuli.
  8. Jenis gancang datang ka iPad.
  9. Antarbeungeut tina Poto iCloud kaasup a halaman badarat anyar. icloud
  10. Parobihan dina pilihan Pamakéan Batré dina karesep sistem. Panel pamakean batre ayeuna gaduh a kotak status anyar; «Teu aya sinyal telepon«, anu nunjukkeun sabaraha batréna anu dianggo iPhone nalika henteu nampi sinyalna telepon sélulérna.
  11. Batré Usage ayeuna nunjukkeun 24 jam sareng 5 dinten terakhir tibatan 24 jam terakhir sareng 7 dinten éta nunjukkeun dina béta sateuacanna.
  12. El kontrol kacaangan ayeuna sayogi di setélan tina aplikasi.
  13. En kalaluasaan pilihan anyar nembongan pikeun nyetél setélan Kawijakan privasi Home Data, anu bakal nyayogikeun inpormasi ngeunaan HomeKit kanggo waktos payun.
  14. Pikeun unggal aplikasi, pangguna tiasa aktipkeun atanapi nganonaktipkeun sadayana béwara tina hiji aplikasi kalayan touch tunggal. Ngaksés ngalangkungan Setélan> Bewara.
  15. perbaikan aksés.
  16. Téks anyar tina «Geser pikeun muka konci»en sababaraha basa.
  17. Sistem disiapkeun pikeun vérsi béta anyar Apple TV sareng Xcode.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   handdre cenahna

    WhatsApp parantos tiasa dianggo dina béta ieu?

    1.    david77n cenahna

      Pikeun WhatsApp tiasa dianggo leres, pamekar na kedah ngapdet deui, sapertos anu kuring ngartos.

  2.   handdre cenahna

    Nya, sabab butuh waktos anu sami pikeun adaptasi WhatsApp ka ios 7, urang jelas

    1.    Andrés cenahna

      Paduli, whatsapp moal ngamutahirkeunana, atanapi moal tiasa ngamutahirkeun dugi ios8 sayogi dina versi pamungkas na. nalika éta aya di betas moal aya pamekar anu bakal ngaleupaskeun aplikasi anu cocog na

  3.   Jose cenahna

    Naha anjeun terang kumaha pandangan tiasa diatur salaku peramban pc di Safari? Sareng hal anu sanés. Naha anjeun nyingkronkeun email na? Aplikasi mailna fatal pikeun kuring.

  4.   asdf cenahna

    tema whatsapp nyaéta "kacau", jalma-jalma ieu sigana yén nalika aranjeunna ngamutahirkeun jalma-jalma maot sareng éta sababna aranjeunna ngahindar tina ngalakukeun éta.

  5.   ceremé cenahna

    WHATSAPP jalan pikeun Android, ios pikeun aranjeunna nyaéta detik

  6.   Fran cenahna

    Paco, abdi henteu terang naha anjeun terang éta tapi WhatsApp kaluar heula kanggo ios tibatan Android .. Janten kuring henteu ningali seueur pilih kasih pikeun platform khusus

  7.   Jesse cenahna

    Kumaha anjeun unduh béta 1

    1.    Sapic cenahna

      Jesee, anjeun henteu kedah ngaunduh béta 2 tibatan 1. Kuring henteu weruh naha anjeun tiasa masang 1, buka beta 2 parantos kaluar.

  8.   Alexis cenahna

    Sasaurang parantos merhatoskeun yén ayeuna nganggo béta ieu langkung lami pikeun ngamimitian ponsel, dina kasus kuring éta iphone 5s