1Password bakal cocog sareng Touch Bar sareng Touch ID tina MacBook Pro anu énggal

1password

Kabaruan utama sareng anu paling narik perhatian nalika keynote anu diayakeun dina 27 Oktober nyaéta Touch Bar, layar sentuh OLED anu ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun produktivitas ku tiasa ngagunakeunana salaku jalan pintas keyboard pikeun sababaraha fungsi, gumantung kana aplikasi. Apple nunjukkeun ka kami kamungkinan panel ieu ngalangkungan Final Cut sareng Photoshop salian ti perangkat lunak éditan musik, tilu tina kagunaan utama anu biasana dipasihkeun ka kisaran Pro MacBook. Tapi salian ti éta, Apple ogé ngenalkeun Touch ID, anu aya di tungtung di sisi katuhu Touch Bar sareng bakal ngijinkeun kami pikeun mastikeun idéntitas urang nalika urang mayar ngalangkungan Safari sareng Apple Pay.

touch-bar-1password

Touch ID ogé ngamungkinkeun urang ngarobih pangguna gancang, upami aya sababaraha jalma anu ngagaduhan aksés kana éta. Pamekar ti 1Password, AgileBits, aranjeunna parantos damel sareng parantos ngamimitian adaptasi aplikasi na pikeun cocog Kalayan fungsi anyar ieu, anu bakal ngamungkinkeun urang muka konci aksés ka aplikasi ku ngaklik sensor sidik, sabab ayeuna urang tiasa ngalakukeun sareng sensor sidik iPhone atanapi iPad urang. Éta ogé bakal ngamungkinkeun kami netepkeun jinis data anu urang hoyong simpen (catetan, kecap akses, kartu kiridit) sareng ngaluncurkeun jasa wéb sacara langsung.

Ogé TouchBar Éta bakal nyarankeun kecap akses aman unggal-unggal urang daptar jasa atanapi urang hoyong ngarobih kecap akses anu ayeuna, janten kami ngan ukur kedah mencét supados tiasa netepkeun pikeun jasa. Pamakéan Touch ID tina MacBook énggal bakal ningkatkeun kaamanan aplikasi dina MacBook Pro énggal, fungsi anu teu diuji ku jalma-jalma di AgileBits tapi nyatakeun yén aranjeunna hoyong pisan tiasa nganggo salaku pas anu munggaran. MacBook Pro sareng Touch Bar sareng Touch ID pencét pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.