1Password 8 parantos diropéa lengkep dina ios sareng iPadOS

Béta 1Password 8 ios

1Password mangrupikeun salah sahiji aplikasi sajarah anu paling seueur nami nalika ngatur kecap konci pikeun situs wéb, aplikasi sareng dunya digital anu béda. sumur, kamari ngagaduhan salah sahiji apdet pangbadagna pikeun ios sareng iPadOS kalayan parobihan anu signifikan dina tingkat antarmuka sareng kamungkinan kustomisasi, aplikasi nu keur pangalaman lengkep anyar pikeun pamaké.

Salah sahiji parobihan pangbadagna dina pembaruan 1Password énggal nyaéta antarmuka halaman bumi. Ayeuna, hatur nuhun kana kamungkinan kustomisasi, urang tiasa nyumputkeun, némbongkeun sarta nyusun ulang unggal bagian nu urang hayang némbongkeun sarta metot pikeun urang salaku pamaké. Ieu kaasup kamampuhan pikeun pin sababaraha widang ka kaca imah urang.

Naon ari widang tetep? Cara panggampangna pikeun ngajantenkeun 1Password leres-leres milik anjeun. Anjeun tiasa nyematkeun widang naon waé dina unsur 1Password langsung ka layar utama anjeun, janten anjeun salawasna gaduh aksés langsung kana hal-hal sapertos nomer routing bank anjeun atanapi kode sakali pikeun log in ka Twitter.

Kamungkinan kustomisasi ogé ngalegaan kana bentuk navigasi, dimana 1Password kalebet bar navigasi énggal nu ogé dibereskeun di bagean handap layar. Bar navigasi anyar ieu ayeuna ogé ngamungkinkeun anjeun:

  • Aksés gancang ka layar utama anjeun: Kalayan paporit anjeun, barang panganyarna, atanapi naon waé anu anjeun hoyong aksés gancang.
  • Aksés ka sadaya item tina sadaya akun anjeun: sadayana tag anjeun... Ieu sadayana di dieu.
  • neangan: Lamun anjeun ngetok tombol pilarian, widang pilarian langsung jadi fokus.
  • Ningkatkeun kaamanan anjeun: kalawan aksés hiji-rampa kana tinjauan kaamanan.

visi panganyarna ngeunaan kaamanan pikeun iPhone jeung iPad ieu, nyoba némbongkeun dina cara jelas tur basajan lamun salah sahiji kecap akses anjeun geus jadi korban bocor sabab ramatloka a geus compromised. Kalayan kamungkinan masihan anjeun panggeuing.

Pembaruan aplikasi anu saé ieu ayeuna sayogi pikeun sadayana sareng anjeun tiasa mendakanana dina tautan di handap ieu pikeun ngaunduh kana alat anjeun. Naha éta bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun pungsionalitas anu parantos dilebetkeun ku Apple sareng ngokolakeun kecap akses sareng login lincah dina aplikasi sareng situs wéb?

1Password - Manajer Sandi (Tumbu AppStore)
1Password - Manajer Sandibebas

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roberto cenahna

    Naon anu kajantenan sareng versi 7 anu dicandak sateuacan aplikasi éta langganan ???

  2.   Francisco cenahna

    Tapi dina tukeran pikeun sadaya fitur anyar ieu, aplikasi pikeun jam tangan apel parantos dieusian ku stroke pulpén sareng pikeun kuring éta penting. Anu kuring kedah laksanakeun nyaéta cageur versi 7 tina pameseran kuring sahingga tiasa gaduh aplikasi pikeun jam. Nalika update ka 8 teu bisa dilawan, Kuring bakal eureun mayar langganan jeung néangan aplikasi sejen, tapi jam hal kawas thanos, bisa dilawan.