Podcast 2 × 03 tina Actualidad iPad: iOS 9, nontonOS 2 sareng seueur deui

Podcast-News-iPad

Saminggu saatos ios 9 sumping, seueur urang parantos atos ngamutahirkeun alat urang. Urang nganalisis berita, kesan mimiti sistem operasi anyar, update masalah sareng apdet aplikasi anu parantos kajantenan adaptasi sareng ios 9 sareng pamutahiranna. watchOS 2 saatos tunda heula ogé sayogi ayeuna sareng aktipna parantos diénggalan kanggo fitur énggalna. Sadaya ieu sareng seueur deui dina podcast kami ayeuna.

Dangukeun »2 × 03: iOS 9, watchOS 2 sareng seueur deui» dina Spreaker.
Aranjeunna ilubiung dina episode ieu:

  • Jordi (@jordi_sdmac), koordinator Soy de Mac sareng éditor Actualidad Gadget
  • Nacho (@nastiolo), éditor Actualidad iPad, Actualidad iPhone sareng Actualidad Gadget
  • Luis (@luispadillablog), koordinator Actualidad iPad sareng éditor aktualidad iPhone

oge Kami ngaleupaskeun daptar puter anyar pikeun musim ieu anu anjeun tiasa nuturkeun upami anjeun hoyong dina Apple Music (link). Kami ogé ngagaduhan daptar sareng musik ti usum mimiti podcast kami di Apple Music (link).

Unggal minggu urang bakal ngagaduhan podcast sareng anjeun tiasa nuturkeun langsung Spreaker, ilubiung sareng koméntar anjeun dina obrolan sareng tangtosna ngupingkeun iraha hoyong iTunes. Kami ngantosan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   inforlk cenahna

    Anjeun nangtoskeun OS anu anjeun henteu ngartos kumaha jalanna, kuring nyatakeun khususna kusabab koméntar lag Spotlight dina iPhone 6 +. Anjeun teu liren mikir yén sakali OS dipasang éta kedah ngaindéks file pikeun milarian engké? Atanapi anjeun henteu netepkeun upami pembaruan parantos dilakukeun ngalangkungan OTA atanapi iTunes. Sareng anjeun henteu nyarios nanaon ngeunaan paningkatan multitasking, anjeun ngan ukur ngawadul ngeunaan tombol tukangna antara unggal aplikasi. Kuring gaduh éta dipasang dina iPhone 6 + sareng kuring henteu acan sadar aya lag anu anéh.

  2.   Luis Padilla cenahna

    Kuring parantos nyobian masing-masing tina unggal betas anu dikaluarkeun Apple pikeun ios 9 ti saprak Juni, janten kuring terang naon anu kuring carioskeun.

    Ngeunaan naon anu anjeun carioskeun ngeunaan ngindeks file, kuring tiasa ngartos yén éta mimitina anjeun masang sistem atanapi nganggo Spotlight, tapi éta sok kajadian. Saatos sababaraha waktos parantos kalangkung saprak terakhir anjeun nganggo, éta kajantenan deui, tanpa kedah anjeun pareuman alat atanapi di-boot deui. Prosesor sapertos 8-bit A64 kedah tiasa ngalakukeun tugas-tugas éta tanpa ngaco. Éta mangrupikeun hal anu kedah diémutan ku Apple sareng éta pasti bakal méréskeun dina pembaruan kahareup.

    Sareng kuring sacara pribadi kantos ngulang deui-deui dina blog anu kuring teras-terasan balikeun, kuring nyarankeun yén sadayana mulihkeun ti mimiti, sareng kuring parantos nyarios sababaraha kali dina podcast, panginten sanés di hiji ieu tapi anu tiheula.

  3.   iKorum cenahna

    Anu paling disarankeun nalika anjeun luncat tina ios nomer 7 dugi ka 8 tina 8 dugi ka 9 sareng nuturkeun éta langkung saé mulangkeun tina nol. Tapi teu aya aturan tertulis anu nyarios kitu sareng upami anjeun sanés pangguna JailBreak (dimana upami anjeun tiasa nyéred masalah) teu aya masalah dina ngamutahirkeun langsung.