2 × 14 Podcast of Actualidad iPad: iOS 9.2, nontonOS 2.1, OS X 10.11.2 sareng tvOS 9.1

Podcast-News-iPad

Minggu ayeuna di podcast kami kami nganalisis berita ngeunaan vérsi pangénggalna anu dirilis 24 jam ka pengker tina sadaya sistem operasi Apple. ios 9.2 kalayan anyar na di Apple Music, tvOS 9.1 anu tungtungna nyangking dukungan pikeun aplikasi Jauh tina iOS, watchOS 2.1 sareng OS X 10.11.2. Salaku tambahan kami ogé masihan pendapat ngeunaan kasus batré Apple anu anyar sareng sésana kajadian saminggu. Naha anjeun bakal sono?

Dangukeun »2 × 14: iOS anyar, tvOS, watchOS, OS X sareng seueur deui» dina Spreaker.

Aranjeunna ilubiung dina episode ieu:

  • Jordi (@jordi_sdmac), koordinator Soy de Mac sareng éditor Actualidad Gadget
  • Nacho (@nastiolo), éditor Actualidad iPad, Actualidad iPhone, Soy de Mac sareng Actualidad Gadget
  • Luis (@luispadillablog), koordinator Actualidad iPad sareng éditor Actualidad iPhone sareng Actualidad Gadget

oge Kami ngaleupaskeun daptar puter anyar pikeun musim ieu anu anjeun tiasa nuturkeun upami anjeun hoyong dina Apple Music (link). Kami ogé ngagaduhan daptar sareng musik ti usum mimiti podcast kami di Apple Music (link).

Unggal minggu urang bakal ngagaduhan podcast sareng anjeun tiasa nuturkeun langsung Spreaker, ilubiung sareng koméntar anjeun dina obrolan sareng tangtosna ngupingkeun iraha hoyong iTunes. Kami ngantosan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.