4 aplikasi manajemén PDF anu saé pikeun iPhone

pdf

Salain ti fungsi dasar maca PDF, masarakat diarahkeun kana digitalisasi sadaya dokuméntasi, janten normal yén unggal dinten urang kedah ngalaksanakeun langkung manajemén sareng PDF, sapertos tandatangan sareng balikeun ka anu ngirim tanpa kedah nyetak salambar kertas.

Organisasi sadaya dokuméntasi ieu kajadian ku meryogikeun manajer éta henteu ngan ukur ngajaga tag sareng lokalisasi, tapi ogé ngamungkinkeun anotasi sareng éditan. Dina pengertian ieu mangrupikeun aplikasi anu kuring pikaresep.

GoodReader

Pikeun kuring anu paling lengkep, éta ngamungkinkeun nambihan file, ngarobih halaman, nyatakeun, sareng dasarna marios sareng ngédit sadayana dokumén, tapi tiasa ogé ngirim sareng nampi file ageung via WiFi alat-ka-alat.

Kakuatan nyaéta singkronisasi duanana file sareng folder lengkep nganggo Dropbox, OneDrive, SugarSync sareng WebDAV, AFP, SMB, FTP sareng SFTP sérver. Sareng éta henteu ngan ukur ngadukung PDF sareng TXT tapi ogé rékaman MS Office (.doc, .ppt. Sareng .xls), iWork, file HTML sareng Safari wedalan, file ZIP sareng RAR, gambar résolusi luhur komo audio sareng video.

Para nyaho deui didatangan na Manual Pamaké Resmi (dina basa Inggris)

PDF Ahli 5

nu fungsi Éta mangrupikeun éditan, anotasi, ulasan, tanda tangan, tanda, sungsi, dst. Éta ngamungkinkeun nganggo iTunes pikeun mindahkeun file ogé ngaunduh tina aplikasi sanés atanapi tina jasa sapertos Dropbox, OneDrive atanapi Google Drive sareng jasa sanés. Anu pangsaéna nyaéta énkripsi, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawatesan aksés kana dokumén anu anjeun gaduh dina aplikasi ku kecap akses pikeun nyegah bacaan anu teu dihoyongkeun. Fitur hébat anu sanés nyaéta ngolah téks pikeun maca aranjeunna nyaring ka anjeun.

Aplikasi ieu ti Hungkul, perusahaan pamekaran aplikasi produktivitas anu terkenal, janten aplikasi ieu bakal ditawarkeun dina dua bungkusan aplikasi bénten; Paket Produktivitas pamungkas (4 aplikasi per euro 17,99) jeung Paket Produktivitas Readdle (3 aplikasi per euro 13,99)

Dupi anjeun ningali anjeunna ngajalankeun aplikasi dina pidéo anu ngamajukeunana dina halaman perusahaan.

Adobe Reader

Éta aplikasi na ti panyipta PDF standar, ngamungkinkeun anjeun ningali, nyatet, marios, ngeusian formulir, asup aranjeunna sareng panyimpenan sareng ngabagi file. Sakumaha kagunaan canggih anjeun tiasa ngekspor atanapi ngimpor file PDF tina gambar, kecap atanapi Excel ogé sabalikna.

Bagian négatip nyaéta pikeun ngakses sadaya pungsi anu anjeun peryogikeun langganan salah sahiji rencana ti Adobe ngalangkungan pamundut dina aplikasi anu nawiskeun 3 jinis langganan anu tiasa diperbarui sacara otomatis (ati-ati, otomatis terbarukan ngalangkungan akun iTunes)

Para terang aplikasi ieu nganggo aranjeunna forum resmi

Dokumén 5

Dokumén mangrupikeun aplikasi anu épisién. Éta tindakan salaku panempo dokumén, pamaca PDF, download manager, pamuter musik, aplikasi pikeun nyimpen dokumén sareng maca engké sareng seueur deui; sadayana dina hiji aplikasi elegan.

Ngidinan kéngingkeun file-file tina komputer anjeun, singkronisasi sareng Dropbox, iCloud sareng sumber naon waé anu anjeun tiasa bayangkeun. Anjeun tiasa ogé download file langsung tina panyungsi wéb na anu terintegrasi. Ngatur file dina folder numutkeun kabutuhan anjeun nganggo file manager anu énggal.

Dupi anjeun ningali anjeunna ngajalankeun aplikasi dina pidéo anu ngamajukeunana dina halaman perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   BOD cenahna

    Pikeun kuring salah sahiji anu pangsaéna nyaéta "iannotate PDF", anu goréng nyaéta éta ngan ukur aya pikeun Ipad.