4 hal anu diarepkeun ti acara Apple 21 Maret

Panutup Apple 21 Maret

Dinten ieu dinten anu saé na Apple parantos ngumumkeun presentasi pikeun 21 Maret kanggo sababaraha waktos. Sakumaha biasana, kecuali rumor, urang henteu terang pisan ngeunaan naon anu disiapkeun ku Cupertino pikeun urang. Tangtosna, aya seueur kabocoran sareng, sanaos dinten ayeuna nalika urang terang sadayana pasti, urang bakal nganalisis sababaraha anu langkung dipikaresep janten kanyataan dina bintang 21 Maret Acara Apple.

El iPhone SE janji janten terminal anu nyababkeun paling diarepkeun dina acara Apple ayeuna. Sareng éta, 4 inci bakal sumping deui ka tawaran énggal ti Apple. Tangtosna, sanaos ieu panginten anu paling narik peminat, éta sanés hiji-hijina produk Apple anu diperpanjang. Bareng sareng éta, aya pembaruan tablet anu nyababkeun pikagumbiraeun pisan di pasar. Nyatana, acara Apple ieu dina 21 Maret kami ogé ngarepkeun iPad Pro 9,7 inci.

Henteu ngan ukur éta Acara Apple tanggal 21 Maret bakal nganggo telepon sélulér sareng tablet. Nyatana, bakal aya deui. Khususna, pilihan anyar bakal sumping pikeun kustomisasi produk andalan perusahaan dina hal berita: Apple Watch. Pikeun anjeunna bakal sumping sababaraha pinggel anu ngagungkeun ka anu terakhir.

Dina waktos anu sasarengan, anu acara apel dinten ayeuna Pembaruan pikeun sistem operasi utama bakal sumping: iOS 9.3, tvOS 9.2, watchOS 2.2, OS X 10.11.4. Sareng anu tetep janten patarosan nyaéta presentasi sababaraha jinis pakakas dina hal komputer Mac. Dugi ka ayeuna teu aya kabocoran anu aya hubunganana, tapi leres yén Apple tiasa masihan kejutan sabab parantos dilakukeun dina waktos anu sanés.

Naha saur anjeun bakal aya hal anu teu acan dibahas dina Acara Apple dinten ieu, 21 Maret?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alfon_sico cenahna

    - iOS 10 sareng OS X 10.12 sawangan
    - iPhone SE. Tanpa 3D Touch sareng Apple Pay sareng desain anu mirip sareng iPhone 6 tapi dina alit (sabab sami sareng 5S nyaéta neleponna kaluar Keynote)
    - iPad Pro 9.7

    Boh aranjeunna kéngingkeun hal anu sanés atanapi hanjakalna nguciwakeun: alat anu lemah tibatan anu parantos aya, henteu énggal