7 hal anu dilakukeun ku Galaxy s7 yén iPhone henteu

galaksi-s7

Minggu kamari ieu di Mobile World Congress, Samsung sacara resmi nampilkeun Galaxy S7 sareng Galaxy S7 Edge anyar, andalannya anu anyar di perusahaan Korea. Sanaos pandangan heula urang henteu mendakan seueur parobihan, upami urang fokus kana pedalaman, enya urang tiasa mendakan sababaraha fungsiDina hiji sisi novel, di sisi anu sanés teu aya anu teu biasa, anu maksa urang ngadamel perbandingan, kadang-kadang benci, sareng iPhone 6s / 6s Plus.

Bébas gancang

galaksi-s7-1

Batré Galaxy S7 nawiskeun rangkeian 3.000 mAh sedengkeun iPhone 6s Plus nyaéta 2.750 mah. Hatur nuhun kana muatan gancang tina S7, dimungkinkeun pikeun ngeusi batre ka 100% kapasitas na dina ngan ukur sajam satengah, anu ngemutan kapasitas anu langkung ageung nyaéta titik anu dipiharep. Pikeun bagian na, iPhone 6 Plus biasana ngan ukur langkung ti dua jam kanggo ngeusi batre, janten batré kapasitas handap.

Ngecas induksi

Galaxy-s7-gancang-ngecas

Kamungkinan tiasa ngecas Galaxy S7 ku induksi, ngamungkinkeun urang henteu ngagaduhan méja anu pinuh ku kabel sareng urang ngan ukur kedah nempatkeun alatna luhur dasar pikeun ngamimitian ngecas. Ngeunaan laju muat dina cara kieu, prosésna tiasa langkung 10 sareng 15 menit langkung lami tibatan upami urang ngamuatna ku cara tradisional.

Ayeuna ukur hiji-hiji alat Apple anu nawiskeun kamungkinan ieu nyaéta Apple Watch. Kinten-kintenna Apple kedah nerapkeun cara anyar ieu pikeun ngeusi batre alat saatos kinerja anu saé yén ngecas gancang Apple Watch parantos ditawarkeun dugi ka ayeuna.

kanyataanana maya

Samsung-gear-vr

Ayeuna, boh Galaxy Note 5 sareng Galaxy S7 ngijinkeun pikeun dijantenkeun alat virtual reality ngagunakeun éta dina kombinasi sareng Samsung Gear VR. Kacamata anu ku Samsung masihan ka sadayana anu hadir dina paméran andalannya firma Korea anyar Minggu kamari.

Sanaos tina sajumlah ageung asesoris anu urang tiasa mendakan khusus kanggo iPhoneHanjakalna, kami henteu mendakan naon waé anu ngamungkinkeun urang ngarobih iPhone janten alat kanyataan virtual.

Tahan cai

Galaxy-s7-tahan-tahan

Aya sababaraha rumor anu parantos ngiderkeun modél iPhone salajengna, anu nyatakeun yén iPhone 7 bakal tahan cai. Résistansi cai sigana henteu janten bagian tina rencana Apple pikeun iPhone, tapi panginten aranjeunna kaget. Urang Korea parantos nambihan sertipikat IP68 ka Galaxy S7 anyar anu ngamungkinkeun tahan ka cai sareng lebu, anu ngamungkinkeun urang ngalelepkeun alat dugi ka 1,5 méter jero sareng tetep dina cai tanpa watesan waktos.

Panyimpenan anu tiasa dilegakeun

Galaxy-s7-dual-sim

Samsung sakali deui nawiskeun pilihan pikeun ngalegaan rohangan panyimpenan internal alat sanaos ogé kalebet résistansi lebu sareng cai. Ku cara kieu, ngan ukur model anu tiasa dipasarkeun ku supados pangguna anu dipikaresep tiasa dilegakeun kapasitasna nganggo kartu mikro-SD dugi ka 232 GB.

Pintonan teras-teras

Galaxy-s7-salawasna-on

Dina iPhone, upami urang henteu gaduh jam tangan pinter, unggal waktos urang hoyong ningali waktosna atanapi upami urang aya bewara, urang kedah ngahurungkeun layar, ku konsumsi batréna anu disababkeun, kusabab urang henteu ngalaksanakeunana sakali sapoé, tapi sababaraha kali. Samsung parantos ngumbar batre anu boros ieu ku nambihan fungsi Salawasna anu ngamungkinkeun tampilan OLED ngamungkinkeun anu ngahijikeun alat. Fungsi ieu sacara otomatis dinonaktipkeun nalika urang nempatkeun telepon dina saku urang atanapi nalika urang nutupan layar ku tutup. mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna dina pasaran, numutkeun DisplayMate.

SIM hibrid

Galaxy anyar nawiskeun kami slot pikeun nyelapkeun kartu SIM hibrid, anu nambihan kamampuan SIM duaan di nagara-nagara dimana panggunaan dua operator anu béda paling umum. Di pasar urang tiasa mendakan seueur telepon tina jenis ieu tapi dina waktos ayeuna ngan ukur hiji anu bet dina SIM dual kelas luhur nyaéta Samsung.

Urang Korea ngalungkeun vérsi dual SIM tina Note 5 khusus pikeun India. Tapi ku Galaxy S7 moal perlu deui pikeun ngajalankeun modél misah pikeun pasar tangtu sapertos Cina atanapi India. Pikeun bagian na, sareng sakumaha urang terang, Apple henteu kantos nawiskeun dukungan kanggo nambihan langkung ti hiji kartu SIM kana alat éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego cenahna

    Tulisan anu saé pisan, jalma-jalma anu resep kana dua platform éta, ideal pikeun terang sadayana detail ieu

  2.   Jaijitler cenahna

    Wtf ?! pertama kalina yén Samsung nyarioskeun saé dina sajarah iPhone ayeuna. : ATAWA
    #WtFland

  3.   tontxu cenahna

    Hiji hal deui, pamayaran seluler di Spanyol parantos dianggo mangtaun-taun. Apple Pay, sanaos diumumkeun pikeun taun ayeuna, kuring yakin pisan yén éta bakal sumping.

  4.   Antonio cenahna

    Ignacio Sala, salah sahiji ti saeutik anu terang kumaha ningali anu saé dina persaingan ... sareng nyuarakeun éta saé pikeun Apple pikeun ngiringan éta, pikeun kuring anu nyembah mérek ngan ukur mérek henteu cocog sareng kuring.
    Kiwari OS naon waé anu saé pikeun dinten ka dinten kalayan pro sareng kontra na…. tapi perangkat kerasna nyarios seueur perkawis éta.

  5.   Jaranor cenahna

    Apple moal nawiskeun tawaran induksi sabab éta henteu nirkabel sareng kanggo arloji pikeun ngantepkeunana wengi téh sah pikeun sikat huntu ogé tapi kanggo telepon sélulér sanés. Apple badé nawiskeun muatan nirkabel anu leres ngecas dina 5 méter sareng parantos aya rumor yén perusahaan anu énergi bakal nawiskeun wattup ngecas nirkabel asli. Upami éta henteu dina iphone7 éta bakal di 7s.

  6.   Edward Veloz cenahna

    Punten tapi tulisan ieu saé tapi omong kosong nyata pikeun ngabandingkeun S7 sareng 6s ... Sahenteuna ngantosan 7 kaluar, leres? Éta ibarat ngabandingkeun PlayStation 4 sareng Xbox 360 ...

    1.    Rafa cenahna

      Upami anjeun pikir konyol pikeun ngabandingkeun S7 sareng 6s sabab éta langkung lami tibatan telepon Apple, omong kosong anu sami nyaéta ngabandingkeun éta sareng iPhone 7, sabab éta bakal dileupaskeun 6 bulan saatos Samsung.

    2.    Lopér cenahna

      Zas en toda la boca.

  7.   david cenahna

    Sigana mah sacara hukum pisan pikeun anjeun pikeun ngutarakeun pendapat anjeun, tapi ti dinya ngahina jauh pisan, saur anjeun nunjukkeun yén ngagaduhan pendidikan dugi ka koméntar koméntar anjeun.

  8.   surce cenahna

    Aya hiji hal anu dilakukeun ku Apple sacara saé pisan sareng Samsung moal pernah cocog, sareng éta JUAL. Hayu aranjeunna bobo salami sabulan.

    1.    mjota cenahna

      Kuring henteu paduli, ponsel kuring sanés ti perusahaan mana waé ogé aranjeunna henteu tuangeun kuring tapi ... Anjeun terang yén Samsung ngajual langkung seueur smartphone tibatan Apple, leres?

      1.    Juanmi cenahna

        Upami Samsung ngajual langkung seueur ... Tapi Apple ngahasilkeun langkung seueur: ieu anu disebatna KASABIHAN. Naha anjeun langkung resep ngajual 1000 sareng ngasilkeun € 100 atanapi kalayan usaha kirang ngical 100 sareng ngasilkeun € 1000?

  9.   Rafa cenahna

    Anjeun henteu ngagaduhan pendidikan.

  10.   Luciano cenahna

    Jual upami Apple turun 25% kusabab iPhone. Ogé, prosesorna samsung ka a9 kalayan sadayana nyarios, leres? Sareng ogé di 2017 kuring bakal nganggo layar amoled anu diproduksi ku Samsung

  11.   Luciano cenahna

    Abdi sanés kipas Samsung sareng abdi badé mésér iPhone 7. Tapi tungtungna sigana mah batréna parantos ditumpukeun sabab anu sateuacanna seueur anu dipikahoyong kalayan ngan ukur layar HD kalayan résolusi anu handap. Memori sareng prosesor ram minimum sareng ngan ukur 2 inti tungtungna ngupingkeun masarakat sareng ku iphone 7 didinya angkat sareng sadayana

  12.   Yesus cenahna

    Dear Luciano ... IPhone "ngan" ngagaduhan 2 inti, tapi éta prosésor anu paling kuat di pasar, pastina bahkan langkung ti 820 anu nembé dileupaskeun, tetep kedah ditingali.

    Dina layar katingalina saé, naha anjeun hoyong anu 2k?

    Kana naon prosesorna Samsung ... Prosesorna didesain ku Apple sareng Samsung ngawangunna di pabrik na numutkeun tungtunan Apple, tapi henteu pencét atanapi motong.

  13.   Zymmer cenahna

    Memang leres éta ngagaduhan hal anu pikaresepeun, tapi upami dipikir-pikir éta henteu seueur ... Ngecas gancang ngahémat satengah jam ngecas, sareng sanaos batré iPhone langkung alit, lilana langkung panjang, janten henteu sateuacanna anu spektakuler ... Pengisian induksi sanés kauntungan anu saé, upami anjeun henteu hoyong kabel anjeun mésér dasar anu normal, sapertos anu iPhone, sareng voila ... Virtual reality mangrupikeun cocooan (kanggo ayeuna) kalayan henteu nganggo nyata , kartu SD, dina Android, mangrupikeun omong kosong kusabab masalah idin (kuring gaduh z3 sareng kuring benci), sim dobel hal anu paling henteu diperyogikeun, sareng résistansi cai mangrupikeun tambahan anu diperyogikeun, upami ngan ukur pikeun panangtayungan sélulér (ku naon ok) ... Sareng layar na sok janten anu sanés anu kirang (sahenteuna pikeun urang anu nganggo jam tangan normal).

    Ringkesna, hapé sigana kuring henteu ngagaduhan anu istiméwa ngalawan high-end (iphone sareng Android) anu sanésna sareng perangna bakal sami sareng biasana: umur batre sareng pangalaman pangguna ...

  14.   Michael cenahna

    Nya, leres, saleresna mah aya 7 hal anu dilakukeun ku s7 sareng sanés iphone ... Hal sanésna nyaéta aranjeunna gaduh sababaraha jinis kaitan. Oh, sareng kuring reuwas yén dina blog ngeunaan Apple perbandingan éta masih dilakukeun sareng 3000 mah vs 2750 mah, anu tiasa diarepkeun dina blog ngeunaan Android, kami parantos nganggap teu mungkin nyobian sababaraha alesan ngeunaan éta sareng aranjeunna, tapi di dieu .... Naon anu urang pikaresep, batréna 5000 mAh anu tahan 2 jam atanapi batré 1000 mAh anu tahan 2 dinten? Kuring henteu terang naha s7 atanapi iphone 6s langkung lami, pikeun catetan, tapi kuring hoyong nyarios yén kapasitas batréna henteu aya hubunganana, bejakeun ka kami ngeunaan durasi lalaki!.