7 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan iCloud Photo Library

Perpustakaan Poto iCloud

Pasti seueur pamiarsa urang anu parantos ngamangpaatkeun kamungkinan anu ditawarkeun ku iCloud Photo Library. Nyatana, dina iPhone Aktualidad kami parantos nyarios ka anjeun dina sababaraha waktos perkawis éta. Nanging, saur kuring seueur kénéh anu henteu terang ogé kumaha jalanna, atanapi kumaha cara ngamaksimalkeun anu aranjeunna tiasa. Janten dinten ieu kami badé nyarios sareng anjeun perkawis éta, sareng kami ngalakukeun éta dumasar kana anjeun henteu terang fungsina. Sanaos upami anjeun parantos ngagunakeunana, panginten sadayana anu bakal kami carioskeun di handap ieu Perpustakaan Poto iCloud Minat anjeun.

Dimimitian ku definisi, kuring ngarepkeun éta Perpustakaan Poto iCloud mangrupikeun fitur ios 8 anu sakali diaktipkeun nyiptakeun cadangan awan pikeun sadaya gambar sareng file video anjeun anu disimpen dina alat Apple. Éta file tiasa diaksés tina alat sanés, salami anjeun ngaidentipikasi diri anjeun kalayan idéntitas anjeun. Salaku tambahan, anjeun tiasa milih pikeun mupus éta dina alat pikeun ngahémat rohangan, sareng salinan dina hal ieu dilakukeun sacara otomatis sepanjang waktos, ngaleungitkeun kakurangan anu parantos aya dina ngan ukur nyingkronkeun 30 dinten terakhir. Sigana saé? Nya, mendakan sadayana anu sanés anu urang carioskeun ieu di handap.

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iCloud Photo Library

  1. ¿Naha kuring henteu ngagaduhan fungsi éta sacara otomatis? Sahenteuna pikeun ayeuna, Perpustakaan Poto iCloud mangrupikeun fitur béta, sabab éta diperyogikeun aktivasi manual sareng ogé henteu disarankeun pikeun pangguna anu kirang maju anu panginten ngagaduhan masalah nanganan bug Palasik tina vérsi mimiti.
  2. ¿Kumaha kuring aktipkeun terang yén éta masih béta? Upami anjeun yakin yén anjeun hoyong nyobian sanaos béta, jalur anu anjeun kedah turutan pikeun ngaktipkeunana dina terminal anjeun nyaéta Setélan > iCloud> Poto & Kaméra. Dina tab éta anjeun bakal ningali fungsi anu ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun atanapi mareuman.
  3. ¿Kumaha carana abdi tiasa ningali sadaya file kuring upami ngahurungkeun Perpustakaan Poto iCloud? Sakali fungsina diaktipkeun, sadaya file multimédia anjeun bakal aya dina albeum Sadaya Poto dina alat ios anjeun. Di momen, teu aya aplikasi asli pikeun pungsionalitasna, sanaos sakuduna sumping pas angkat daun béta na.
  4. ¿Kumaha kuring tiasa ngamangpaatkeun pikeun ngahémat rohangan dina alat ios kuring? Pikeun tiasa ngamangpaatkeun hemat dina awan file anjeun sahingga kéngingkeun sababaraha megabyte dina alat anjeun, anjeun kedah nuturkeun rute ieu: Setélan> iCloud> Poto. Dina tab éta, pilih pilihan panyimpenan Optimalkeun.
  5. ¿Naha kuring tiasa sacara manual unggah poto kana iCloud Photo Library? Sanaos prosésna dilaksanakeun sacara otomatis, upami ku alesan naon anjeun badé unggah gambar sacara manual, anjeun tiasa. Anjeun kedah lebet iCloud.com sareng unggah file anu anjeun pikahoyong tina alat naon waé. Di dinya anjeun bakal ningali tab anu tiasa langsung dimuat gambar ku cara nyeret sareng muterna.
  6. ¿Cacah ruang penyimpanan iCloud Photo Library dina total akun iCloud? Leres, rohangan panyimpenan anjeun bakal total pikeun sadaya produk anu aya hubunganana sareng éta, anu anjeun anggo ku file ieu bakal ngirangan anjeun sésana.
  7. ¿Naon kajadian upami kuring ngédit gambar dina alat kuring? Gambar ieu ogé bakal némbongan dina iCloud Photo Library otomatis kalayan modifikasi anu parantos didamel. Pikeun nyegah anu aslina ngaleungit sareng salinan anu disimpen, anjeun kedah aksés kana pilihan Optimasi Spasi iPhone / iPad. Upami teu kitu, anu dina alat bakal teras disimpen. Éta anu anjeun ngahapus tina éta ogé bakal ngaleungit tina akun cloud, sanaos anjeun bakal ngagaduhan waktos 30 dinten kanggo milangkeun deui upami anjeun hoyong.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   xsolusi cenahna

    Cristina saé pisan saéna tapi kuring pikir yén kalayan 5GB gratis ieu dieusian dina dua detik sareng langkung sapertos kuring anu hirup nyandak poto unggal dinten hartosna masalah

  2.   aarancon cenahna

    Persis. Masalah anu jelas dina iCloud Photo Library nyaéta titik 6. Kaseueuran jalma gaduh langkung ti cukup ku 5Gb anu ngagaduhan iCloud sakumaha standar, tapi upami anjeun kedah ngabagi 5Gb éta sareng poto anu anjeun candak, éta bakal gancang béak. Kuring moal reuwas pisan upami Apple pas mareuman poto streaming sareng maksa urang sadayana nganggo iCloud Photo Library upami urang hoyong ngabagi poto anu kami candak diantawis sadaya alat Apple urang. Hayu, ieu ditujukeun pikeun ngaluarkeun getih deui ka urang. Nyatana, nalika pilemna ngaleungit (sareng éta datang deui saatos protés masarakat), aranjeunna badé sumping, kuring nyebatkeunana sareng nalika kuring nyebatkeun kuring henteu mikir bakal lami urang mayar biaya bulanan ka Apple janten tiasa ngabagi poto kami antara alat kami, sareng upami henteu waktos.

    Dinten anu sanés kuring nyebatkeun masalah yén kanyataan yén iPhone 6s kalebet 2GB RAM tiasa nyababkeun urang sabab ieu bakal ngajantenkeun pangembang mimiti nyiptakeun aplikasi (khususna kaulinan), anu ngan ukur tiasa dianggo upami alatna gaduh jumlah RAM. Hayu, jalma-jalma anu nembé nyéépkeun iPhone 6 énggal urang tiasa dina dalapan / salapan bulan mendakan diri kalayan terminal anu seueur aplikasi bahkan henteu tiasa dipasang sareng sakumaha anu kajantenan ku masalah anu disumputkeun tina iPad 3 a Apple henteu masihan damn. Nya, ku Perpustakaan Poto iCloud ieu hal anu sami tiasa kajantenan ka kami, naha anjeun henteu mayar? Anjeun henteu ngabagi sareng kaluar.

    1.    david cenahna

      Naon téma anu disumputkeun tina ipad 3, naha kuring badé mésér anu kadua?
      hatur nuhun

      1.    elmike11 cenahna

        Ieu sakedik ... iPad 3 hal ...
        Abdi kagungan na biaya kuring seueur pikeun ngaleungitkeun éta.
        Apple leres-leres maénkeun kami bengkok ku éta.

  3.   amadeusuy cenahna

    Inpo na saé pisan. Kuring nembé mésér iPhone 6 sareng transisi ti Android ka ios langkung seueur tibatan anu dibayangkeun. Kuring yakin yén sadayana bakal langkung saé sareng saderhana, sareng éta sabalikna. Sesuatu anu teu jelas pikeun kuring sareng Photo Library: upami kuring mupus poto dina alat kuring, naha éta ogé bakal dihapus dina iCloud Photos? Naha teu aya kasempetan pikeun mupus tina alat sareng éta tetep disimpen dina awan? Sababaraha kali kuring hoyong nyimpen poto, tapi éta henteu kajantenan dina alat.
    Kuring terang kuring tiasa ngalakukeun éta ngagunakeun jasa Google (Gloogle +) atanapi DropBox (Carrousel) tapi kuring ngarep-ngarep bakal tiasa ngalakukeun éta sareng aplikasi Apple asli.

    1.    Carlos, MX cenahna

      Henteu, teu aya jalan pikeun mupus na dina iPhone anjeun sareng nyimpenna dina iCloud, upami anjeun mupus dina hiji, anjeun ngahapus sadayana.
      Anu tiasa dilakukeun nyaéta ngahanca poto anu dipupus (aranjeunna parantos ngajelaskeun) tapi anu anjeun nyebatkeun, henteu.