Adobe Lightroom parantos kéngingkeun kami nyandak poto HDR dina format RAW

Nalika ngeunaan néwak nganggo alat kami, aplikasi ios asli nawiskeun kami serbaguna anu hébat, tapi éta pisan-pisan ngabatesan urang nalika ngarobih parameter pikeun ngarobih néwak kabutuhan urang. Di App Store urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngarobih nilai sapertos sénsitip, gancangna muka ... Tapi diantara sadaya kamungkinan anu ditawarkeun ku App Store, urang kedah nyorot Adobe Lightroom, hiji aplikasi anu masing-masing update anyar nawiskeun langkung seueur pilihan pikeun tiasa néwak momen paporit urang ku seueur setélan.

Gambar dina format JPG komprés foto-foto pisan, ngirangan seueur kualitas tina hasil pamungkas. Pikeun nyobaan nyingkahan kaleungitan kualitas ieu, langkung saé urang tiasa nyimpen gambar atah, dina format RAW, format anu engké urang tiasa ngubaran ku aplikasi éditan kanggo ngarobah kontras, warna, suhu, kacaangan ... Hatur nuhun Pembaruan ieu, ku Adobe Lightroom ayeuna urang tiasa nyandak tangkepan HDR sareng nyimpenna dina format RAW, format anu ngamungkinkeun sababaraha tangkepan ditindih kanggo nawiskeun hasil anu pangsaéna nalika kontras gambar na luhur pisan.

Upami tibatan nyandak poto poto sareng aplikasi asli tina kaméra dina format JPG, urang nganggo fungsi ieu ku aplikasi Adobe Lightroom, urang bakal kéngingkeun hasil anu langkung saé, anu ogé bakal ngamungkinkeun urang engké ngarobih hasil akhirna tanpa kaleungitan kualitas dina poto, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat gambar HDR dina format RAW.

Naon anu énggal dina versi 2.7.0

  • Urang ayeuna tiasa néwak dina format HDR kalayan update paling anyar ieu.
  • Kami ogé tiasa ngekspor gambar RAW asli kana gulungan alat kami, pikeun engké ngolahna nganggo aplikasi anu cocog sareng format ieu, sapertos Photoshop, Pixelmator, GIMP ...
  • Asihan gambar parantos ningkat.
  • Singkronisasi sareng awan ogé parantos ningkat pisan.
  • Perbaikan bug sareng paningkatan dina kagancangan umum aplikasi.
Adobe Lightroom: Edit Poto (AppStore Link)
Adobe Lightroom: Édit Potobebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gorka pu cenahna

    Hai, kuring parantos ngamutahirkeun sareng nalika kuring mukakeunana, éta nyatakeun yén éta peryogi "pangropéa" sareng éta nyangkut kana 0%.
    ???