Amazon Echo Dot generasi ka-3 pikeun 18,99 euro

Gema Dot 3

Upami anjeun parantos mikirkeun ide pikeun mésér spiker pinter sakedap tapi henteu hoyong investasi seueur artos, Amazon ngagampangkeun pisan pikeun anjeun, sabab urang tiasa mendakan anu leres. Amazon Echo Dot Generasi ka-3 (model sateuacan anu ayeuna) ngan ukur 18,99 euro.

Kalayan Amazon Echo Dot, anjeun henteu ngan ukur tiasa naroskeun ka Alexa naon waé, anu, ku jalan kitu, mangrupikeun salah sahiji asisten maya anu pangsaéna sareng dina tingkat anu sami sareng asisten Google, sanaos kuring wani nyarios yén éta ngaleuwihan, tapi nu Sajaba, Anjeun ogé bisa ngadalikeun automation imah anjeun.

Gema Dot 3

Salian naroskeun nanaon ka anjeunna, kalebet guyonan (sababaraha anu saé pisan, ku jalan kitu), sareng ngadalikeun otomatisasi bumi, kalayan speaker pinter Amazon, anjeun ogé tiasa nelepon, fitur idéal pikeun nalika leungeun Anjeun pinuh sarta anjeun kudu nelepon.

Upami Anjeun gaduh leuwih ti Echo Dot, anjeun ogé tiasa make salaku komunikator sareng sadaya alat Echo anu sanés nu geus dipasang di sakuliah imah: euweuh deui bade kamar ku kamar nelepon staf dahar.

Anjeun oge bisa make eta pikeun nyieun karanjang balanja, pariksa status pesenan anjeun, jeung meunang nu leuwih seueur tina eta berkat Skills. Kaahlian mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun seneng-seneng sareng kaulinan, ngadangukeun warta média warta karesep urang ...

Gema Dot 3

Mun anjeun paduli privasi, teu aya masalah, salaku alat √Čta kalebet tombol fisik anu ngamungkinkeun urang nganonaktipkeun mikropon.

Sanajan kualitas speaker teu pangalusna di dunya, Anjeun tiasa nyambungkeun kana stereo anjeun ngaliwatan sambungan jack 3,5mm pikeun nikmati kualitas sora anu langkung saé, khususna nalika anjeun nganggo éta pikeun ngadengekeun musik karesep anjeun.

Ngarasakeun tawaran

Dijual Echo Dot (ka-3 ...
Echo Dot (ka-3 ...
Teu aya ulasan

Anjeun tiasa ngagaleuh Amazon Echo Dot generasi ka-3 pikeun 18,99 euro ngaliwatan link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.