3D Anatomi gratis pikeun waktos anu kawates

3d-anatomi

Sababaraha jam ka pengker urang nyarioskeun perkawis aplikasi Awas, aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngontrol sacara real waktos naon-naon anu kajantenan dina komputer urang, cocog pikeun waktos-waktos nalika urang ngantepkeun komputer di leungeun barudak ngora urang. Ayeuna yén sakola sareng lembaga parantos ngamimitian, kami nunjukkeun aplikasi anu ogé aya hubunganana sareng anu pangleutikna di bumi tapi henteu sacara éksklusif, tapi ogé urang tiasa ngagunakeunana salaku déwasa pikeun nyugemakeun kapanasaran urang dina jero awak manusa urang.

3D Anatomy gaduh harga biasa 3,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan. 3D Anatoly ngamungkinkeun urang pikeun diajar bagian jero awak manusa sareng diwangun dina antar muka tactile 3D interaktif anu canggih.

Hatur nuhun kana aplikasi ieu urang tiasa ningali bagian jero organ, otot, ligamén, arteri, urat, jantung, sistim saraf, pernapasan, sistem kemih sareng reproduksi, duanana jalu boh bikang, sacara rinci pisan, salian ti sacara logis struktur tulang awak manusa.

Fitur 3D Anatomi

  • Anjeun tiasa muterkeun modél pikeun sudut mana waé sareng ngazum gede sareng ngazum gede sareng ngazum gede
  • Lapisan mesék otot sareng ngungkabkeun struktur anatomis handapeunana.
  • Lokasi 3D kuis élmu anjeun
  • Milarian nami struktur anatomis sareng ngungkabkeun lokasi 3D
  • Aktipkeun / pareum sistem anatomi anu béda
  • Duanana sistem réproduktif jalu boh awéwé sayogi.
  • Ngucapkeun audio dina basa Inggris (Pindah kana basa Inggris)

Eusi Anatomi 3D

  • Rorongkong (sadaya tulang dina awak urang)
  • Ligamén (ligamén taktak sareng tuur hungkul)
  • Otot (145 otot, modél otot anu lengkep)
  • Sirkulasi (arteri, urat, sareng jantung)
  • Sistem saraf
  • Ngambekan
  • Réproduktif (boh lalaki boh awéwé)
  • Kemih
  • Modél ceuli 3D
3D Anatomi (Tautan AppStore)
3D Anatomi4,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Nuhun, abdi badé nyobian.