Anjeun ayeuna tiasa maénkeun Fortnite dina iPhone sareng iPad anjeun berkat GeForce Now

Nyalametkeun dunya

Sanggeus sababaraha bulan jauh ti alat Apple, Fortnite balik deui ka iPhone sareng iPad. Éta janten berkat jasa kaulinan awan GeForce Now, tur sagemblengna bebas .

Urang sadayana terang perang lapangan terbuka antara Apple sareng Epic, pamekar Fortnite. Anu teu lami pisan mangrupikeun kaulinan anu paling dikenal di dunya, hatur nuhun kana kasadiaan na dina unggal platform anu mungkin, parantos lami kaluar tina alat Apple saatos ngalanggar aturan App Store sareng ngamimitian a perang pangadilan jeung silih tuduh antara duanana pausahaan. Dina titik ieu sigana sapertos uih deui ka toko aplikasi resmi Apple sigana teu mungkin, tapi hatur nuhun kana jasa kaulinan awan anu beuki populer, maén Fortnite dina iPhone sareng iPad urang ayeuna tiasa, sareng ogé gratis.

Sareng hatur nuhun kana GeForce Now, platform kaulinan streaming Nvidia, anu nyayogikeun kami kaulinan PC generasi salajengna dina alat naon waé, dimana waé. Palayanan parantos ngumumkeun yén Fortnite henteu aya dina Beta dina platform na ayeuna tiasa dicoo sacara lengkep ku saha waé anu ngadaptarkeun jasana. Sareng anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta gratis, sanaos kalayan larangan, sapertos kanyataan yén anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun sesi sajam. Sarta sanajan pangalaman pangalusna kalawan platform nu kahontal maké paréntah kontrol, naha éta téh husus pikeun iPhone atawa PS4, PS5 jeung Xbox, anjeun ogé tiasa make kadali touch dina layar.

Sareng pikeun anu hoyong maénkeun Battle Royale tanpa kedah nganggo jasa pihak katilu anu sanés, kami ngingetkeun anjeun Apex Legends Mobile sayogi gratis. Anjeun tiasa ngundeur ti App Store pikeun iPhone jeung iPad tina link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.