Anker ngaluncurkeun pangecas MagGo anu cocog sareng sistem MagSafe iPhone

Ngamangpaatkeun sistem magnét MagSafe Apple, Anker parantos nampilkeun séri pangecas MagGo énggal, kalayan desain anu pikaresepeun sareng nawiskeun solusi anu béda pikeun iPhone kami.

Sistem MagSafe aya di dieu pikeun cicing, teu aya ragu ngeunaan éta. Rupa-rupa aksésoris anu tiasa nganggo sistem magnet anu iPhone urang lebetkeun kana tonggongna henteu lirén ngembang, sareng ayeuna bahkan AirPods Pro sareng AirPods 3 ngagaduhan kotak pangisian anu cocog. Pabrikan ngamangpaatkeun MagSafe anyar, sareng pangguna beuki milarian asesoris anu cocog pikeun betah sareng genah dianggo. Kalayan ieu, komitmen Anker kana sistem anyar ieu kuat sapertos ayeuna, kalayan katalog carjer sareng dukungan anu desain modéren sareng pikaresepeun, sareng ragam warna aranjeunna faktor umum.

Anker 623 Magnét Wireless Gharger

Bentukna sapertos kaleng inuman, pangkalan ngecas nirkabel ieu ngagaduhan dua daérah ngecas, hiji dina "tutup" anu tiasa dijurungkeun dugi ka 60 derajat, kalayan kakuatan ngecas 7,5W, sareng anu sanésna di handap kalayan kakuatan 5W. Anu kahiji nyaéta anu ngagaduhan sistem magnét pikeun nahan iPhone, sareng anu kadua sampurna pikeun ngecas deui headphone anu cocog, sapertos AirPods. Dasarna ngagaduhan beurat anu cekap janten iPhone tiasa aman pisan. Ayeuna sayogi pikeun dijual di Amazon pikeun € 69 (link). Harga kalebet adaptor listrik kalayan daya anu cekap pikeun nge-charge kadua alat dina waktos anu sami.

Anker 633 carjer nirkabel magnét

Pangrojong magnét pikeun iPhone anjeun anu nalika anjeun peryogikeun janten batré ngecas nirkabel portabel supados anjeun henteu béak batré nalika anjeun peryogi pisan. Sistim akalna ieu solves dua masalah sakaligus. Kahiji, éta ngamungkinkeun anjeun ngecas iPhone anjeun sacara nirkabel bari anjeun tiasa katingali dina desktop anjeun. Ogé dina dasar nangtung anjeun tiasa ngecas headphone anu cocog. Nalika anjeun peryogi langkung batré, kantun nyandak batré MagSafe anu kalebet wadahna, anu mana Salaku tambahan, éta bakal salawasna sampurna ngecas pikeun masihan anjeun 5.000 langkung batréna. Harga na € 109,99 sareng bakal sayogi di Amazon ti Désémber. Adaptor kakuatan ogé kalebet.

Anker 610 Magnét Phone Pakem

Waktos ieu kami henteu nyarioskeun ngeunaan pangecas tapi ngeunaan cincin anu dipasang sacara magnét dina tonggong iPhone supados tiasa nahanana kalayan nyaman nalika anjeun nyarios dina FaceTime atanapi ngarékam pidéo pikeun Instagram atanapi TikTok, atanapi ngan saukur ngajelajah internét. . Éta sayogi dina sababaraha warna sareng tiasa ngadukung beurat dugi ka 800 gram. Harga na € 15,99 di Amazon (link)

Anker 622 Charger Magnét sareng nangtung

Versi anyar tina batré portabel MagSafe na kalawan kapasitas sarua (5.000 mAh) ngidinan Anjeun pikeun ngecas iPhone anjeun kalawan kakuatan nepi ka 7,5W, numbu ka iPhone anjeun ngaliwatan sistem MagSafe. Sadia dina sagala rupa kelir, eta boga stand terpadu nu bisa nempatkeun iPhone Anjeun vertikal atawa horisontal pikeun ngarasakeun eusi multimédia. Harga na € 59,99 sareng bakal sayogi ti Désémber dina Amazon.

Anker 613 Carjer magnét pikeun Mobil

Produk panganyarna anu disayogikeun ayeuna nyaéta pangecas mobil anu ogé janten wadah magnét pikeun mobil berkat sistem MagSafe. Mibanda kakuatan ngecas 7,5W, sareng dipasang kana dasbor kendaraan. A carjer roko torek geus kaasup dua palabuhan ngecas gancang, sarta ngabogaan panangan articulated kalawan nu urang salawasna bisa nempatkeun iPhone dina posisi sampurna. Sharga anjeun € 69,99 sareng bakal sayogi langsung di Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.