Apple Ngaleupaskeun Trailer Pikeun 'The Morning Show' Usum XNUMX

Éta parantos lami bari Apple kaget kami ku ngaluncurkeun layanan vidéo streaming na, sareng éta dilakukeun ku bantosan sajumlah seniman anu nampilkeun naon anu bakal janten proyek énggalna dina payung merek apel anu digegel. Diantarana waé Jennifer Aniston sareng Reese Witherspoon ngamimitian acara The Morning Show. Serial gancang-gancang anu ngagali kana masalah anu nyababkeun Mee anu kawéntar, sareng ieu mangrupikeun hal anu tiasa urang mendakan dina padamelan naon waé. Séri ieu ditampi kalayan alus sareng teu lami aranjeunna ngumumkeun pembaharuan pikeun usum kadua, sareng kami parantos ngagaduhan éta diantara urang ... Apple negeskeun kalayan trailer peluncuran éta usum kadua The Morning Show tanggal 17 Séptémber.

Usum kadua éta bakal nampilkeun sapuluh épisode anu dipimpin ku Jennifer Aniston sareng Reese Witherspoon (Aranjeunna duanana mangrupikeun produsen séri). Masalah bakal balik deui dina padamelan sareng dina sagala hal anu ngurilingan dunya tipi. Ti Cupertino aranjeunna nyarioskeun ngeunaan musim anyar ieu:

Nyandak saatos kajadian anu ngabeledug di musim ka hiji, usum ka dua mendakan awak "The Morning Show" anu muncul ti bangkai Alex (Aniston) sareng tindakan Bradley (Witherspoon), janten UBA énggal sareng dunya anu teras-terasan. Parobihan, dimana idéntitas mangrupikeun hal sareng jurang antara kumaha urang nampilkeun diri sareng kumaha leres urang leres.

Janten anjeun terang, alesan anyar pikeun balik deui ka langganan Apple TV + anu ngiringan dina rilisan anyar anu ku Cupertino parantos siap-siap ngajaga jasa pidéo streaming na aman. Sareng anjeun,Kumaha saur anjeun ngeunaan usum mimiti The Morning Show? Naha anjeun ngarepkeun usum kadua atanapi saur anjeun yén séri éta kedahna parantos dibéréskeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.