Apple mimitian ngajual 9,7 iPad Pro anu dianyarkeun di Apple Store online

direnovasi-ipad-pro-9-7-inci-web-tangkapan layar-1024x760

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan diluncurkeun dina bagian reconditioned ti Amérika Store Apple online tina iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus Dina jurus anu urang henteu kantos ningali parantos mangtaun-taun, sabab perusahaan anu berbasis di Cupertino mutuskeun pikeun miceun alat anu dipulangkeun ngalangkungan perusahaan anu henteu kantos diaku salaku na nyalira ngalangkungan eBay sareng anu ayeuna henteu gaduh kagiatan. Sababaraha bulan ka pengker, Apple mimiti nawiskeun iPad Pro 12 inci dina bagian anu sami ieu sareng ayeuna anu ngalakukeun éta nyaéta lanceukna, iPad Pro 9,7 inci.

Jinis produk ieu nawiskeun jaminan anu sami sareng alat-alat énggal perusahaan sareng asalna utamina tina hasil pangulangan, atanapi tina sababaraha perbaikan anu kedah ngalaman kusabab gangguan fungsi, tapi kaayaan éstétis sareng fungsionalna sami sareng upami urang bakal mésér hiji deui. Ayeuna di Spanyol aranjeunna henteu sayogi tapi sigana tina antukna, Apple ogé bakal ngamimitian ngalebetkeun alat ieu anu di Amérika Serikat ngamungkinkeun pangguna pikeun ngahémat dugi ka $ 90 kanggo modél 32GB sareng $ 140 kanggo modél 256GB kalayan sambungan mobile.

Dina waktos ayeuna IPad Pro 9,7 inci sayogi dina sadaya warna dimana urang tiasa ngagaleuh iPad Pro anyar di toko. Sacara logika, durasi alat ieu tunduk kana unit anu sayogi ayeuna, janten upami anjeun cicing di Amérika Serikat sareng anjeun ngagaduhan niat kéngingkeun modél iPad ieu, tong teuing mikirkeun upami anjeun hoyong ngahemat artos. Apple nawiskeun garansi sataun pikeun produk ieu sareng pilihan pikeun ngontrak Apple Care pikeun manjangkeun cakupan na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.