Apple mundur Apple TV generasi katilu tina dijual

Apple TV 6.0.2

Dinten ieu kami kedah pamitan ka alat anu ditetepkeun ku perusahaan nyalira salaku hobi sareng anu teras mekar janten alat otonom, kalayan sistem operasi nyalira sareng pinuh kamungkinan: Apple TV generasi katilu.

Apple permanén ngareureuhkeun Apple TV 3. Sareng sanaos berita éta henteu acan diumumkeun, anu leres nyaéta cara anu disiapkeun ku perusahaan kanggo sababaraha waktos.

Apple TV 3, istirahat dina katenangan

Upami anjeun milarian tur maya pikeun halaman wéb Apple dinten ayeuna, anjeun panginten kaleungitan hiji hal. Nyatana, éta mangrupikeun Apple TV generasi katilu anu teu aya deui, atanapi sahenteuna henteu aya deui anu dijual. Kamari, parusahaan Cupertino nyandak léngkah anu, di sisi anu sanésna, parantos katingali datang sareng teu tiasa dihindari: ngeureunkeun Apple TV 3.

Apple henteu deui ngajual Apple TV generasi katilu, éta parantos ngaluarkeunana ti toko online na sareng mupus sadaya tilas ayana. Sadaya tautan anu aya dina halaman wéb anjeun ayeuna nuju langsung ka Apple TV generasi kaopat. Ngan dina bagian na anu direnovasi nyaéta dimungkinkeun pikeun mendakan sababaraha alat ieu dina harga anu turun tapi tangtosna, éta mangrupikeun unit anu kawates sareng sigana, sapertos dina toko Spanyol, saatos aranjeunna ngaleungit, anjeun moal terang langkung seueur ngeunaan éta. .

Perusahaan éta sorangan parantos mastikeun dina email anu dikirim ka padamel sareng pendidik sareng diterbitkeun ku halaman wéb 9to5Mac anu parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun Apple TV generasi katilu, bari ogé masihan sababaraha jaminan ka pembeli pang anyarna nyatet yén sadaya pesenan anu dilakukeun dugi ka ayeuna bakal hadir. Nanging, henteu dipikaterang upami alatna bakal nampi pembaruan parangkat lunak anyar dina waktos anu caket (pembaruan terakhir anu ditampi ku Apple TV 3 kajadian Pébruari kamari dina bentuk tambalan kaamanan). Pribados, kuring badé nyiapkeun mulang.

Apple ngeureunkeun Apple TV generasi katilu

Email anu dikirimkeun ka halaman wéb 9to5Mac anu mastikeun yén émutan resmi Apple ngeunaan Apple TV generasi katilu

Tungtung anu urang sadayana ngarepkeun

Apple TV generasi katilu sumping kana katalog perusahaan dina Maret 2012 salaku pembaruan ti generasi sateuacanna. Kusabab lahirna, alat ieu dihartikeun ku perusahaan salaku hobi. Pikeun gelar ageung ngawakilan kajayaan na kana dunya tipi saatos dipikirkeun, sareng teras dipiceun, ideu ngembangkeun tivi. Tétéla henteu aya cara pikeun nawiskeun pangguna pangalaman lengkep, komprehensif sareng novél dina nonton tipi, sahingga hasilna nyaéta Apple TV.

Kusabab diluncurkeun Apple TV generasi katilu dina Maret 2012, éta ngan ukur nampi pembaruan sakedik sataun saatosna, sareng éta tetep dugi ka ayeuna, janten salah sahiji produk perusahaan anu paling tahan lami anu parantos dijual opat taun satengah.

Ayeuna Apple TV 3 ngaleungit permanén. Éta mangrupikeun hal anu parantos kami tingali sumping saprak diluncurkeun dina akhir taun ka tukang taun Apple TV generasi ka-XNUMX, alat anu ditujukeun pikeun ngarobah cara urang nonton tipi ti luhur ka handap, kalayan sistem operasi sorangan (tvOS), toko aplikasi, kadali jarak jauh anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun tivi ngalangkungan Siri sareng seueur deui. Nanging, Tungtungna digancangan nalika bulan kamari, perusahaan nyalira nyiptakeun langkung hésé pikeun mendakanana di toko online na, dina waktos anu sami, mimiti ngaluarkeunana tina rak toko na.

Ayeuna generasi katilu Apple TV mangrupikeun jaman baheula, "masa depan tivi aya dina aplikasi", sakumaha ceuk Tim Cook sataun katukang, sareng dina Apple TV generasi kaopat anu énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Noooooooooooo pooorrrqueeeeeeee !!!! Éta sampah hébat! Éta ngalakukeun naon pisan anu dilakukeun, épisién pisan sareng sajauh mana, henteu aya omong kosong.